Metro-portal.hr

objavljeno 19.02.2013. 17:56:00
PARTNERI

NAVITEL ® i Prestigio najavljuju daljnji razvoj svog strateškog partnerstva

Strateško partnerstvo za zajedničku promociju navigacijskih mapa NAVITEL ® Navigator s mobilnim uređajima Prestigio

Navitelove mape na Prestigio uređajima
Navitelove mape na Prestigio uređajima (Prestigio)

NAVITEL ® -vodeći proizvođač navigacijskih uređaja u Rusiji i Istočnoj Europi i Prestigio -jedan od vodećih europskih proizvođača mobilnih uređaja, potrošačke elektronike i dodatne opreme, najavljuju strateško partnerstvo za zajedničku promociju navigacijskih mapa NAVITEL ® Navigator s mobilnim uređajima Prestigio.

"Naša uspješna suradnja sa tvrtkom NAVITEL ®, koja je započela 2008. godine, označava da je tvrtka Prestigio postala vodeći proizvođač GPS navigacijskih uređaja na Ruskom tržištu od 2009. godine, dobivajući udio na tržištu od 28% (prema podacima GFK za Prosinac 2012. godine)" - izjavio je Yuri Antoshkin, Izvršni Direktor tvrtke Prestigio.

"Iskreno smo zadovoljni suradnjom s tvrtkom Prestigio i kvalitetom uređaja proizvedenih pod tim nazivom, njihovim iskustvom u distribuciji i konstantnim ažuriranjem ponuda za korisnike" - nastavlja Daniel Zharikov, Direktor Prodaje tvrtke NAVITEL ® - To je razlog, zašto je kada se pojavilo pitanje kako nastaviti razvoj NAVITEL ® proizvoda za mobile uređaju, odluka jednoglasno donesena u korist proizvođača tržišne marke Prestigio »

Od početka suradnje NAVITEL ® će ponuditi korisniku navigacijski softver s nenadmašnim detaljima, točnost i relevantnost mapa za Android operativni sustav s odgovarajućom podrškom za sve NAVITEL ® mrežne usluge koje će biti unaprijed instalirane na Prestigio tabletna računala (sa GPS podrškom) i pametne telefone. Štoviše, svi korisnici koji već imaju Prestigio proizvode sa podrškom za operativni sustav Android 4.0 i novije verzije, dobiti će obavijest o dostupnosti zajedničke aplikacije za preuzimanje NAVITEL ® - Prestigio na njihovim uređajima s unaprijed instaliranom uslugom za dostavu novih aplikacija NASP.

U okviru zajedničke promocije, korisnici mobilnih telefona Prestigio koji su instalirali mobilnu aplikaciju NAVITEL ® -Prestigio na svojim uređajima dobiti će ekskluzivnu priliku besplatnog probnog razdoblja od 90 dana od dana aktivacije aplikacije, bez ograničenja broja i veličine instaliranih kartica. Da bi nastavili koristiti aplikaciju nakon probnog perioda od 90 dana, korisnici će morati kupiti licencu za tražene mape izravno sa aplikacije.

U prvom tromjesečju 2013. godine Prestigio će kontinuirano osiguravati pristup aplikaciji Prestigio NAVITEL® korisnicima u državama u kojima djeluje.

Trenutno, NAVITEL ®-Prestigio dosljedno će osiguravati navigacijske karte Rusije, Ukrajine, Bjelorusije, Albanije, Argentine, Belize, Bosna i Hercegovine, Bugarske, Kanade, Čile, Gvatemale, Hondurasa, Grčke, Kazahstana, Kirgistana, Kostarike, Latvije, Litve, Makedonije, Meksika, Moldavije, Nikaragve, Nove Kaledonije, Paname, Poljske, Rumunjske, Srbije, Slovačke, Turske, Finske, Hrvatske, Crna Gore, Češke i Estonije.

U prvom tromjesečju 2013. godine tvrtka planira dodati podršku za NAVITEL ® detaljne karte većine država Zapadne Europe.

Glavne značajke mobilnih aplikacija NAVITEL ®-Prestigio su sljedeće:

•Navitel.Traffic - besplatni informacijski servis o prometnim gužvama na cestama.

•Putevi - algoritam fleksibilnog usmjeravanja koji omogućava korisniku graditi putove prema osobnom ukusu.

•SPEEDCAM - upozorava vozača da se približava opasnom dijelu ceste.

•Navitel.SMS - besplatna usluga za slanje SMS poruka sa koordinatama Vaše lokacije.

•Navitel.Sobytiya - besplatna mrežna usluga koja omogućava korisnicima da promatraju i vide kartu sa oznakama drugih korisnika o različitim događajima.

• Dynamic POI - informacije o trenutnim cijenama benzina na pumpi, prikaz rasporeda u kazalištima, pojedinosti o restoranima i kafićima i mnoge druge informacije.

•Navitel.Druzya - interaktivna usluga koja omogućava korisniku vidjeti lokacije prijatelja na mapi u realnom vremenu, poslati poruke ili dobiti smjernice za susretanje sa njima.

"Prestigio pozicioniranje nije samo ponuda modernih i stilskih uređaja na tržištu, već također i rješenja razvijenih za ove uređaje, uz koje korisnik može učiniti svoj život zanimljivim, udobnim i sigurnim" - kaže Yuri Antoshkin u svom zaključku- "stoga se nadamo da ćemo održati našu uspješnu suradnju i da će se Prestigio NAVITEL ® nastaviti razvijati i dalje."

19.02.2013. 17:56:00
http://metro-portal.hr/navitel-i-prestigio-najavljuju-daljnji-razvoj-svog-strateskog-partnerstva/76578/