Metro-portal.hr

objavljeno 22.03.2013. 13:37:00
NABRIJAVANJE

Navijači okupirali centar grada, policija kod BBB

Specijalci su upali u prostorije BBB u Draškovićevoj i legitimirali prisutne, valjda u potrazi za onima koji ne smiju na utakmicu

Navijači su spremni
Navijači su spremni (Arhiva)

Zagreb je od ranog jutra obučen u crveno-bijele kockice, navijači se već okupljaju na Trgu bana Jelačića gdje će na velikom ekranu moći pratiti utakmicu.

Prema vijestima sa svih strana se slijevaju automobili i autobusi puni navijača prema Zagrebu, a organizirane grupe s ulaznicama bit će prevožene do stadiona autobusima ZET-a.

Stadion se otvara u 15 sati, na sjevernu se tribinu ulazi s Maksimirske, kao i na istočnu, na zapadnu se ulazi sa strane popularnog Pimpek placa, dok se na jug ulazi sa strane Borongaja. 

Specijalna policija upala je u prostorije BBB-a u Draškovićevoj ulici i legitimirala sve prisutne, a neslužbeno se doznaje da ima nekoliko navijača kojima je zabranjen ulaz na utakmice a koji se nisu javili u policijske postaje kako su trebali.

Gradski oci mole Zagrepčane za razumijevanje zbog privremene regulacije prometa oko stadiona i pozivaju građane da izbjegavaju putovanja tim smjerom u razdoblju od 15 do 21 sat, ako ikako mogu.

Evo malo prigodne glazbe za nabrijavanje:

22.03.2013. 13:37:00
http://metro-portal.hr/navijaci-okupirali-centar-grada-policija-kod-bbb/77184/