Metro-portal.hr

objavljeno 20.10.2009. 16:23:56
Degustirajmo hrvatsko

Natura Croatica poziva na degustacije!

Počinju dani hrvatskih prirodnih proizvoda

U prodavaonici Natura Croatica, koja se nalazi u Preradovićevoj 8 u Zagrebu moći ćete danima uživati u raznim degustacijama.

Prvi po redu je Dan matičnjaka koji će se održati u subotu 24. listopada, od 11- 14 sati gdje će nam gostovati gospođa Snježana Jakopović, proizvođačica proizvoda od matičnjaka (vino, karmelićanska vodica, čajevi, keksi od matičnjaka...).

Uz detaljno objašnjenje samog proizvođača, biti ćete u mogućnosti kušati sve proizvode.

Više o matičnjaku saznajte na:

www.opg-jakopovic.hr/

Nadalje, u ponedjeljak 26. listopada, odvija se cjelodnevna degustacija od 9 do 21 sat. U sklopu te degustacije moći ćete okusiti razne rakije i likere od proizvođača iz cijele Hrvatske, paste od maslina, masline crne i zelene, potom raznorazne slastice kao što su tamne čokolade, te raznorazne marmelade.

www.naturacroatica.com

Dva tjedna nakon toga, u subotu 7.11., od 11- 14 sati u istoj prodavaonici u goste stiže tradicionalni duh s otoka Raba, pa će stoga biti kušaonica popularne rapske torte, muštaćona, medenjaka, maslinova ulja, ušećerenih badema...

www.rabskatorta.com

Pozivamo Vas da uživate s nama u prepoznatljivim hrvatskim delikatesama!

Trgovina "NATURA CROATICA" otvorena je u siječnju 2005. godine i tada je bila jedina trgovina u Hrvatskoj koja se bavi maloprodajom i veleprodajom isključivo prirodnih hrvatskih proizvoda. Otvorena je s namjerom da se popularizira prirodni hrvatski proizvod i da mu se na tržištu osigura mjesto koje mu i pripada, te da se prava hrvatska delicija ne ograniči na prodaju po sajmovima. Tako smo potaknuli i proizvođače da legaliziraju proizvodnju, ulože u dizajn svojih proizvoda i s ponosom ih predstave tržištu.

Još uvijek u povojima, tržište prirodnih hrvatskih proizvoda danas se napokon može nazvati "tržištem". Danas samo u Zagrebu ima nekoliko takvih trgovina, a proizvodnja prirodnih proizvoda u stalnom je porastu.

U Natura Croatici u Preradovićevoj 8 u Zagrebu, možete pronaći više od 1000 autohtonih gastroenoloških suvenira iz svih krajeva "Lijepe naše".

Na jednom mjestu nalaze se mali proizvođači prirodnih proizvoda od Nuštra pa sve do Dubrovnika. Artikle koje prodaju biraju prema kvaliteti proizvoda, ali ne zanemaruju dizajn kako bi ih s ponosom mogli zvati suvenirima. Sve artikle aranžiraju i pakiraju u drvene kutije, kartonske kutije, košarice ili pakete prema želji kupca.

Sve poklone kupljene kod njih besplatno dekoriraju i aranžiraju, te se pokloni mogu personalizirati (gravura na drvene kutije, otisak naljepnice, privjesnice ili ispisivanje teksta na sam proizvod).

Ukoliko imate goste iz drugih zemalja ili goste iz Hrvatske koje želite podsjetiti da Hrvatska ima osim prirodnih ljepota i ogromnu paletu prirodnih proizvoda malih proizvođača i poljoprivrednih gospodarstava, a pritom biti ponosni kada uručujete poklon, obratite se Naturi Croatici s povjerenjem.

20.10.2009. 16:23:56
http://metro-portal.hr/natura-croatica-poziva-na-degustacije/24654/