Metro-portal.hr

objavljeno 05.12.2010. 12:25:00
SVE ZA LJUBAV

Naporni filmovi koje muškarci podnose samo zbog žena

Filmovi zbog kojih muškarcima mrak pada na oči ali ih ipak gledaju iz ljubavi prema svojim boljim polovicama

Bridget Jones
Bridget Jones (Wikipedia)

Muškarci mrze sladunjave, kičaste i dosadne filmove, ali su ipak s vremena na vrijeme spremni zbog ljubavi pogledati romantičnu komediju ili veliku ljubavnu dramu. Zlobnici bi rekli da to čine samo kako bi ženu kasnije odveli u krevet, dok drugi vjeruju da se radi o lijepoj romantičnoj gesti. Među filmovima zbog kojih bi muškarci najradije pokvarili DVD player ili zapalili kino su:

>>Odjeća koju žene obožavaju, a muškarci ne podnose

>>Pet tipova žena koje muškarci ne podnose 

Romansa u Seattleu (Sleepless in Seattle)
Kultni film po izboru žena s Meg Ryan i Tomom Hanksom u glavnim ulogama. Romantika, violine, zvjezdano nebo i jedna velika ljubav na daljinu s velikim finalom na vrhu Empire State Buildinga - sve što muškarci ne žele gledati 106 minuta.

Bridget Jones - Na rubu pameti
Prvi nastavak su još nekako podnijeli, ali drugi im stvarno nije trebao. Film se temelji na klišejima - nestašna bucmasta djevojka se mora odlučiti između privlačnog, uzbudljivog lažljivca i iskrenog, dragog, ali dosadnog odvjetnika. Muškarci se nadaju da treći dio nikada neće ugledati svjetlo dana dok ga žene jedva čekaju.

Prljavi ples (Dirty Dancing)
Još jedan kultni film koji je više oduševio ženski dio publike. Patrick Swayze je postao novi hollywoodski zavodnik, a muškarcima je pored sladunjavih scena na živce išlo neprestano plesanje.

Seks i grad
Nakon što su trpjeli šest sezona serije, muškarcima je mrak pao na oči kad je "Seks i grad" stigao u kina i to u trajanju od 145 (prvi film) i 146 minuta (drugi film). Moda i ženski ljubavni jadi - previše i za najzaljubljenije muškarce.

Titanik
Epska romansa s tragičnim završetkom i drugi najprofitabilniji film svih vremena (nakon 12 godina na vrhu ga je pretekao Avatar). Traje preko tri sata, žene su ga najčešće u suzama gledale više puta, a muškarci i dalje bježe glavom bez obzira.

Istkano srcem (How to make an America Quilt)
Štreberica Winona Ryder u filmu vodi dugačke životne razgovore sa svojom bakom koja usput plete deku. Idilu remeti vatreni muškarac u kojeg se glavna junakinja zaljubljuje i zbog kojeg traži ljubavne savjete kod bakinih prijateljica.

Jesen u New Yorku (Autumn in New York)
Bezuspješan pokušaj oživljavanja legendarne Ljubavne priče. Playboy Richard Gere se zaljubljuje u smrtno bolesnu Winonu Ryder koja na kraju gubi životnu bitku.

05.12.2010. 12:25:00
http://metro-portal.hr/naporni-filmovi-koje-muskarci-podnose-samo-zbog-zena/52221/