Metro-portal.hr

objavljeno 17.06.2010. 07:49:15
Ally McJones

Napokon se vjenčali Calista Flockhart i Harrison Ford

Svoje su vjenčanje odradili skromno i bez velike pompe za vrijeme snimanja filma Cowboys and Aliens

"Mladenci" su se prije tjedan dana odlično zabavljali na dodjeli nagrade za životno dijelo slavnom redatelju Mikeu Nicholsu (Getty Images)

Harrison Ford i Calista Flockhart napokon su se vjenčali na skromnoj svečanosti u guvernerovoj palači u Santa Feu u američkoj saveznoj državi New Mexicu.

Prisutan je bio i njihov devetogodišnji sin Liam kojeg je Calista Flockhart usvojila godinu dana prije nego je na dodjeli nagrada Zlatni globus 2002. upoznala Harrisona Forda. Njemu je ovo treći brak (ima četvero djece iz prijašjnih brakova), a njoj prvi.

Predstavnik za tisak poznatog glumačkog para potvrdio je za časopis People da su se 67-godišnji Ford, zvijezda filmskih serijala "Indiana Jones" i "Ratovi zvijezda", i 22 godine mlađa Flockhart, poznata po naslovnoj ulozi u seriji "Ally McBeal", vjenčali u Santa Feu u utorak. Vjenčao ih je guverner New Mexica Bill Richardson.

Ford je navodno zaprosio Flockhart na Valentinovo prošle godine, a prijatelji para iznenađeni su skromnošću i jednostavnošću ceremonije.

17.06.2010. 07:49:15
http://metro-portal.hr/napokon-se-vjencali-calista-flockhart-i-harrison-ford/42777/