Metro-portal.hr

objavljeno 20.08.2017. 09:01:00
SJAJNO!

Napitak koji skida salo s trbuha

Čudesnih napitaka ima kao u priči, no ovaj je stvarno nešto posebno jer ima jedan dodatak koji garantirano postiže pravi učinak

Chia sjemenke tajna su vitkog struka
Chia sjemenke tajna su vitkog struka (Arhiva)

Salo na trbuhu ima cijeli niz nedostataka - osim što ne izgleda baš najljepše, radi se o najopasnijem salu koje nam izravno ugrožava zdravlja, pa ne čudi da se svakodnevno pojavljuju novi savjeti kako ga se riješiti.

Ovaj domaći napitak postao je apsolutni hit u svijetu zbog, kako kažu oni koji su ga popili, nevjerojatnih rezultata. Štoviše, tvrdi se kako skida i do nevjerojatnih 80 posto sala s trbuha u slučaju da ga redovito konzumirate na prazan želudac.

Stoga, evo recepta...

Napitak za skidanje sala s trbuha

Sastojci

žličica meda
žličica chia sjemenki
sok jednog limuna
1,5 čaša vode.

Priprema

Chia sjemenke uspite u vodu te ostavite da stoje sat vremena kako bi je upile. Nakon toga dodajte med i limun te dobro promiješajte. Ako vam je napitak previše gust, napravite ga u blenderu.

Ono što će napraviti posao upravo su chia sjemenke, jer sadrže 9 esencijalnih aminokiselina, koje su potrebne u izgradnji mišića. Također, izrazito su bogate Omega-3 masnim kiselinama, kalcijem, željezom, magnezijem, manganom, fosforom te cinkom. Gotovo 90% ugljikohidrata koje chia sadrži čine vlakna, a njima za razgradnju nije potreban inzulin te ne podižu šećer u krvi.

Znači, chia će vas zasititi i odraditi posao skidanja sala, pa krenite!

20.08.2017. 09:01:00
http://metro-portal.hr/napitak-koji-skida-salo-s-trbuha/106825/