Metro-portal.hr

objavljeno 10.11.2012. 13:25:00
BOME ...

Napisala cijelu knjigu na BlackBerryju

Nakon četiri mjeseca pisanja s dva palca na BlackBerryju, Georgina Campbell izdala je knjigu od dvjestotinjak stranica The Kickdown Girls

Korisno upotrijebljen BlackBerry
Korisno upotrijebljen BlackBerry (RIM)

BlackBerry je poznat po izdržljivosti svojih tipkovnica napravljenih upravo za često i dugo korištenje, no najbolju reklamu dobili su od Georgine Campbell iz Londona koja je na svom BlackBerryju napisala cijelu knjigu.

Knjiga je zapravo rezultat njenog razočaranja jednim filmom, nakon kojega se s kćeri okladila da može napisati bolju i kvalitetniju knjigu.

Kako uvijek nosi sa sobom svoj BlackBerry, upravo je njega izabrala za pisanje knjige umjesto prijenosnog računala, jer je mogla pisati u podzemnoj, u vlaku, čekajući autobus, na pauzi na poslu i, zapravo, gdje god je išla.

Nakon četiri mjeseca svakodnevnog tipkanja, nastala je knjiga od dvjestotinjak stranica, tj. 55.600 riječi, koju možete nabaviti na Amazonu pod naslovom The Kickdown Girls, o odrastanju grupe djevojaka u Londonu.

Za pisanje je koristila aplikaciju MemoPad, a kako je pisanje za bilo jedno od najljepših iskustava u životu, ne bi bilo čudno da nastane još jedna knjiga pisana s dva palca.

 

10.11.2012. 13:25:00
http://metro-portal.hr/napisala-cijelu-knjigu-na-blackberryju/74784/