Metro-portal.hr

objavljeno 03.03.2010. 07:16:59
KLASIČNO PONAŠANJE

Naomi Campbell udarila vlastitog vozača

Vozač je rekao policiji da ga je Campbell udarila straga dok ju je vozio po New Yorku te da mu je glava udarila u upravljač od čega je zadobio modricu ispod desnog oka

(Getty Images)
Policija je priopćila kako manekenka Naomi Campbell vjerojatno neće biti optužena u New Yorku nakon što je njezin vozač prijavio da ga je u utorak udarila sa stražnjeg sjedala njezina luksuznog SUV-ija.

Vozač je rekao policiji da ga je Campbell udarila straga dok ju je vozio po New Yorku te da mu je glava udarila u upravljač od čega je zadobio modricu ispod desnog oka. On je zaustavio auto i otišao razgovarati s prometnim redarom koji je pozvao policiju.

Policija je napisala samo izvješće o zlostavljanju posavjetovavši se s uredom okružnog državnog odvjetnika jer policajci nisu bili svjedoci događaja u crnom cadillacu Escalade. Vozač je prethodno odlučio da neće dalje tražiti zadovoljštinu. Izvješće za sobom ne povlači nikakvu kaznu. Campbellin glasnogovornik Jeff Raymond izjavio je kako će 39-godišnja manekenka surađivati s policijom. Campbell je već ranije pred sudom priznavala krivnju za fizičke napade na ljude koji rade za nju. (hina/metro-portal)

03.03.2010. 07:16:59
http://metro-portal.hr/naomi-campbell-udarila-vlastitog-vozaca/34488/