Metro-portal.hr

objavljeno 29.11.2019. 20:01:00
OPA :)

Najzgodniji muškarci rađaju se u ovom znaku horoskopa

Muškarci rođeni u znaku Strijelca uvijek su oni koje ćete prve primijetiti jer su najčešće visoki i sportski građeni... i ne samo to

Strijelaca ima najviše među zgodnim frajerima
Strijelaca ima najviše među zgodnim frajerima (Arhiva)

Horoskop daje razne karakteristike pri rođenju, a jedna je privukla pažnju žena - ljepota. Ako vas zanima, najzgodniji se frajeri obično rađaju u jednom znaku - Strijelcu.

Muškarci rođeni u znaku Strijelca uvijek su oni koje ćete prve primijetiti jer su najčešće visoki i sportski građeni, a upada i oči njihov avanturistički duh i velika količina pozitivne energije koju jednostavno isijavaju.

Strijelci će vas oboriti s nogu i svojim pričama koje su sve samo ne dosadne i obične. Uz to, Strijelci imaju vrlo snažan smisao za humor, što ih, naravno, čini još privlačnijima.

Iako se jako vole zabavljati i doživljavati nove pustolovine, Strijelci veliku pozornost pridaju i obrazovanju i izoštravanju svojih vještina - da zbilja budu cjelovit paket.

Velik je broj poznatih frajera rođen u ovom znaku, a neki od njih su Brad Pitt, Mark Ruffalo, Ian Somerhalder i Jamie Foxx... morate priznati, impresivno...

29.11.2019. 20:01:00
http://metro-portal.hr/najzgodniji-muskarci-radjaju-se-u-ovom-znaku-horoskopa/122220/