Metro-portal.hr

objavljeno 01.10.2015. 20:02:00
MA DA?!

Najzgodnije žene ne prolaze dobro kod muškaraca

Muškarci za dugoročne odnose traže osobe s kojima se osjećaju ugodno i od kojih imaju potporu u budućnosti, pokazalo je istraživanje

Komadi, loša vijest za vas :)
Komadi, loša vijest za vas :) (Arhiva)

Ženska ljepota uvijek je visoko na listi prioriteta svakog muškarca, no, kad na red dođe pronalaženje partnerice za dugu vezu ili brak, u prvi plan na kraju isplivaju prosječne žene koje će se veselo smijati na svaku njihovu šalu.

Zanimljiv eksperiment proveden na Sveučilištu Northwester pokazao je upravo to - na slijepim sastancima sa savršenim curama kakve su željeli u početku su bili oduševljeni, da bi nakon spoja rekli da im nije odgovarao.

Naime, pojavio se strah da bi takvu glamuroznu, zgodnu curu mogli brzo izgubiti jer oni sami nisu takvi, pa su im na kraju najbolje odgovarale žene kod kojih im se svidjela osobnost, a ne izgled.

Savršen izgled i tijelo, pretjerana samopouzdanost i sigurnost u sebe ipak nisu pri vrhu liste muških želja na kraju krajeva, jer se kod žena za dugoročnu vezu traži da su zgodne, s lijepim, ali ne savršenim tijelom, da znaju slušati, da su pouzdane i da se smiju njihovim šalama.

Eto, izgleda da su muškarci ipak kompliciraniji spol.

01.10.2015. 20:02:00
http://metro-portal.hr/najzgodnije-zene-ne-prolaze-dobro-kod-muskaraca/94209/