Metro-portal.hr

objavljeno 12.11.2010. 12:07:51
VAMP ME OUT

Najveći indie rock party u Zagrebu - vol.2

Take Me Out će 19. studenog u Tvornici vampirskim partyjem obilježiti prvu godinu postojanja, a najbolje vampire očekuju vrijedne nagrade - OSVOJITE ULAZNICE

D kidz
D kidz (Vamp Me Out)

Take Me Out će 19. studenog svečano obilježiti svoju prvu obljetnicu postojanja. Filozofija Take Me Out! programa je od samih početaka bila jednostavna; u okviru redovite klupske večeri, publici predstaviti aktualne rock, indie, pop i electro hitove. Četvrtkom u Purgeraju u posljednjih godinu dana bilo je svega: svirki odličnih demo bendova, elektronskih inačica programa pod nazivom Pop Up!, partyja na temu tada sveprisutne svinjske gripe, mornarskih odora ususret ljetu, zimskih radosti na +30C, večeri posvećenih kultnim filmovima..

Uspješno je implementiran koncept kostimiranja na tematskim partyjima... teško je nabrojati sve što je iz glava kreativnog tima okupljenog oko ove indie rock veselice, uz puno truda i entuzijazma realizirano u stvarnost.

Osvojite ulaznice na Metro portalu!

Slavlje prvog rođendana programa bez kojeg bi četvrtak u Zagrebu izgubio svaki smisao mora se proslaviti u velikom stilu. Dakle, party se ponovno održava u Tvornici, no ovaj put će sve ružičasto i slatko sa Prom Nighta zamijeniti crnim i trulim kako bi se uklopilo u još jedno specijalno izdanje Take Me Out-a koji samo prigodno mijenja ime u Vamp me out. Iz naslova je očito da su lajtmotiv partyja - vampiri.

VMO

Zbog trenutne globalne zaluđenosti vampirima te pomućenih umova dobrog dijela Take Me Out! crewa, alternative nije bilo. Ne govorimo o zombijima i sličnim spodobama Noći vještica već čistokrvnim vampirima: dugi nokti, očnjaci, tamni podočnjaci, raskuštrana kosa, blijeda put, crna odjeća, krv...da ne nabrajamo dalje, svi znaju kako pravi pravcati vampir treba izgledati.

VAMP ME OUT nagradna igra:

Bolje vam je da se pošteno pripremite i na sebe nabacite svoj najreprezentativniji vampirski outfit pošto su u igri vrlo vrijedne nagrade za koje se pobrinula najbolja putnička agencija u svemiru koja podržava ovakve manifestacije - Art Travel.

Naime, par s najboljim vampirskim outfitom biti će nagrađen kartama (+ pokrivenim putnim troškovima) za koncert benda Kings of Leon koji će se održati 03. prosinca 2010. na FuturShow Stationu u Bologni (Italija).

Moramo napomenuti da će u uži izbor za glavnu nagradu ući samo oni koji si daju najviše truda pri kostimiranju (crna majica i razmrljani crveni ruž oko usta nisu maska vampira, nego osoba u crnoj majici kojoj se tresla ruka dok se šminkala).

artim_newsletter_vmo.jpg
VMO

Naravno, bit će i utješnih nagrada; najbolje zamaskirani parovi koji osvoje 2. i 3. mjesto dobivaju bonove za ultra opuštanje u Himalajskoj spilji (slana soba) koja je u Hrvatskoj još uvijek rijetka atrakcija. Znači, dvoje sretnika i dvije sretnice dobit će po 2 sata čistog zena (koji btw liječi sve, relaksira, popravlja ten i pročišćava dišne puteve) pod pokroviteljstvom Himalajske spilje.

VAMP ME OUT line up: D kidz (live) + TMO crew + Sophie Smite + Nick Apaurin + Critical LP

Što se glazbe tiče, indie/pop/rock veselica počinje u 21h, a u ponoć ćete imati priliku uživati u fenomenalnim D'Kidz-ima, koji su spremili totalno novi repertoar uz pokoju staru obradu. Prije i poslije Kidza zabavljati će vas TMO crew: Sophie Smite, Nick Apaurin, a možda načas ugledate DJ Imuna i Critical LP-a. Od popratnih sadržaja tu je i VJ -polygon koji će se pobrinuti za vampirski štih.

VAMP ME OUT  piće večeri:

Vampirska medicina - jedna epruveta svježe ljudske krvi (čitaj višnjevac) po promotivnoj cijeni od 10kn

Pogledajte kako je bilo na Take Me Out: Prom Night izdanju održanom 17.travnja

Take me out facebook profil -  www.facebook.com/pages/Zagreb-Croatia/Take Me Out

Pretprodaja ulaznica:
Ulaznice po cijeni od 40 kuna možete kupiti na blagajni Tvornice kulture, na šanku kluba Purgeraj te u sustavu Eventima (www.eventim.hr). 

12.11.2010. 12:07:51
http://metro-portal.hr/najveci-indie-rock-party-u-zagrebu-vol-2/51098/