Metro-portal.hr

objavljeno 05.11.2012. 20:58:11
TUPSONI

Najveće gluposti koje muškarci mogu izvaliti

Prva i osnovna stvar koju nikad, ali nikad ne smijete reći ženi je da im je pozadina prevelika

Recite Coco T da ima preveliku guzu ako smijete :)
Recite Coco T da ima preveliku guzu ako smijete :) (Arhiva)

Muškarci vole misliti da znaju dijeliti komplimente, i donekle im to dobro ide sve do trenutka kad odluče da je veza došla do faze da mogu biti iskreni. Naravno, to se uskoro pokaže kao velika životna greška jer obično ispale neku glupost kojom se zakopaju u blato do grla.

Portal fabriah.com napravio je anketu među svojim korisnicama kako bi saznali koje stvari žene ne vole čuti, i na prvom je mjestu s uvjerljivih 52 posto glasova prosudba nekog muškog genijalca da je pozadina njegove drage prevelika.

Drugo je mjesto pripalo klasiku, zaboravljanju važnih datuma u zajedničkom životu što izuzetno ne podnosi 19 posto žena.

Visoko treće mjesto zauzima sljepoća muškarca na novu frizuru svoje drage, što 15 posto žena automatski smatra nedostatkom pažnje.

Četvrto mjesto pripalo je kuhanju, jer prigovore na sadržaj tanjura 11 posto žena smatra izravnim udarom na bračnu harmoniju.

Smotani muškarci mogu odahnuti, jer tek 3 posto žena misli da je to što su se izgubili iako je on bio duboko uvjeren da ide pravim putem neki problem kojem treba posvetiti pažnju.

E pa mladići, naučite nešto iz ovoga!

05.11.2012. 20:58:11
http://metro-portal.hr/najvece-gluposti-koje-muskarci-mogu-izvaliti/74700/