Metro-portal.hr

objavljeno 18.09.2009. 22:32:42
Tko se boji vuka još?

Najstrašniji horor svih vremena

POGLEDAJTE VIDEO - ˝Paranormal Activity˝ najstrašniji je horor svih vremena. Definitivno će vas impresionirati jer će vam biti teško zanemariti utisak koji će ostaviti na vašu psihu, stoji u jednoj od najava za film.

Najstrašniji horor film
Najstrašniji horor film (Youtube)

˝Tako strašan˝, ˝Sretno s pokušajem da zaspete˝, ˝Noćne more su vam zagarantirane˝, samo su neke od najava za novi hororac koji će uskoro zaigrati u američkim kinima. Premda bi u početku mnogi skeptici rekli kako se radi o samo još jednoj verziji kultnih ˝Vještica iz Blaira˝, kritičari tvrde da je ovaj film ipak napravio odmak, i to prema još većoj napetosti i neizvjesnosti, što naravno garantira adrenalin na vrlo visokom nivou.

U filmu, se mladi par useljava u tipičnu obiteljsku kuću u predgrađu, međutim nakon početne idile stvari postaju vrlo uznemirujuće. Počinje ih posjećivati nedefinirani netko ili nešto, vjerojatno demonskog podrijetla, a njegova aktivnost najučestalija je noću, dok par spava. Dovedeni do ludila, pokušavaju otkriti što ih to uznemiruje.

˝Paranormal Activity˝ jedan je od onih filmova koji će vas prikovati za ekran, u nedoumici što će se iduće dogoditi. I premda će mnogi tijekom gledanja pretpostavljati kako će priča završiti, sam kraj ispada vrlo nepredvidiv, tvrde kritičari. No nemojte im vjerovati, pogledajte film  i sami prosudite.

18.09.2009. 22:32:42
http://metro-portal.hr/najstrasniji-horor-svih-vremena/22413/