Metro-portal.hr

objavljeno 12.10.2010. 12:01:00
SEKS SIMBOLI

Najseksi žene u video igrama

VIDEO - Top lista virtualnog seksipila - pogledajte tko su najseksi cure gaming svijeta današnjice

Nina Williams
Nina Williams (HCL)

Seksi cure u video igrama nisu nikakva novost. Odavno su developeri video igara shvatili da ima nešto neodoljivo seksi u upravljanju zgodnim curama i kontroliranju njihovih pokreta. Sjećate se prvog Tomb Raidera i neugodno špicastih grudi tadašnje Lare Croft? Daleko smo dogurali od tada. Razvoj tehnologije učinio je Larine grudi mnogo oblijima, ali ne samo njezine. Pogledajte tko su moderni seks simboli video igara, po izboru HCL gaming portala.

>>Seksi pikseli - najpoznatije erotske video igre

1. Lulu
Gotička božica uvjerljivo zauzima vrh top liste. Idejni kreator FFX likova Tetsuyo Namura izjavio je kako je htio da Lulu izgleda kao mješavina modela i čarobnjakuše; no očito nije bio svjestan da je stvorio spektakularnu sado-mazo dominu. Lulin seksipil samo se povećava njenom "over the top" odjećom koja otkriva baš onoliko koliko treba. Dizajneri su u sve to suptilno uklopili činjenicu da Lula tijekom igre skuplja "igračke".

Lulu

2. Lara Croft
Nema nikakve sumnje da je Lara Croft svoju titulu najvećeg gaming seks simbola zaradila posve zasluženo. Njen put do Lare kakvom ju viđamo danas bio je trnovit; 300 poligona koje su programeri i modeleri prve Tomb Raider igre imali za njenu kreaciju nisu obećavali seks bombu. No, od prvog nastavka i Larinih piramidalnih grudi prošlo je dosta vremena. Njen seksipil, očito, potječe od njenih nesumnjivo nepraktično velikih grudi, koje ne bi bile toliko čudne da Lara uz njih nema tako malen struk. Samouvjerena, utrenirana, fleksibilna i neustrašiva, a uz to sve načitana i obrazovana.

3. Eva
MGS serijal imao je nekoliko zgodnih žena tijekom svoje više od 10-godišnje povijesti, a najbolji dojam ostavila je Eva - savršena žena. Prelijepa, pametna, manipulativna, a opet ranjiva. I unatoč teškim šumskim uvjetima, uvijek se brine za postojanost svoje frizure. Svoje pomalo male grudi Eva nadoknađuje često sugestivnim ponašanjem, izazovnom odjećom i višeputnim izravnim pozivanjem Big Bossa na seks. Pogledajte kako je to izvodi:

4. Hanna & Rain
Niti jedna igra nije toliko loše i očito ubacivala lezbijske i seksualne reference kao Fear Effect. Sve je kulminiralo potencijalnom seks scenom u liftu, koju je naprasno prekinula Rain (unatoč Haninom inzistiranju?!) jer je žurila da nastavi misiju i vjerojatno spasi svijet ili tako nešto. Kliknite play i premotajte na 4:19, tada počinje akcija.

5. Nina Williams
Nina Williams bila je među prvim seks simbolima PlayStationa. Dizajneri Tekkena nisu previše riskirali - plava kosa, duge noge i srednje velike, ne previše "in your face" grudi. Unatoč generičnom izgledu, Nina je ipak imala ono nešto, što se doduše može pripisati tome što je PlayStation generacija tada imala sedam godina. 

Nina Williams

Više na HCL-u TOP 7 modernih seks simbola u video igrama

12.10.2010. 12:01:00
http://metro-portal.hr/najseksi-zene-u-video-igrama/49602/