Metro-portal.hr

objavljeno 25.08.2013. 23:01:00

Najrašireniji mitovi o seksu

Vjeruje se da je odličan seks preduvjet i pokazatelj dobre veze, no stručnjaci tvrde upravo suprotno

Vjerujete li i vi u ove mitove
Vjerujete li i vi u ove mitove (Shutterstock)

Mislite li da izazovno donje rublje garantira odličan seks? Razmislite još jednom, kaže Tracey Cox tvrdeći da halteri i čipkasti grudnjaci mogu malo začiniti seks, no sigurno neće riješiti probleme u krevetu koje inače imate.

Svaki seks je dobar, trajao on dvije minute ili dva sata, samo ako oba partnera uživaju u njemu. Sve ostalo moglo biti biti mučenje ili dosada za jednog partnera, a onda sreće u krevetu nema. Naravno, niti u zajedničkom životu. Stoga, ugasite štopericu i prepustite se, pa kud vas strast odvede.

Ljudi misle da razgovori o seksu ubijaju spontanost, no zapravo se radi o tome da se o seksu razgovara dok je sve u redu u vezi. Čim se pojave prvi problemi, oni se odmah reflektiraju na situaciju u krevetu i na razgovore o tome, tako da jednostavno treba, bez obzira koliko vam to teško izgledalo, stvari prvo ispraviti za stolom, a zatim u krevetu.

Za kraj, vjeruje se da je odličan seks preduvjet i pokazatelj dobre veze, no stručnjaci tvrde upravo suprotno. Naime, strastveni je seks uvijek posljedica turbulentnih i nestabilnih veza, tako da ocjenjivati odnos s partnerom samo na temelju seksa nije uputno.

25.08.2013. 23:01:00
http://metro-portal.hr/najrasireniji-mitovi-o-seksu/80066/