Metro-portal.hr

objavljeno 24.06.2013. 20:07:00
COOLERI

Najprivlačniji su nezainteresirani muškarci

Nezainteresiranost i posljedična nedostupnost pravi su afrodizijak za žene, tek toliko da znate

Mi smo, ono, face :)
Mi smo, ono, face :) (Arhiva)

Ljubavne su igre magnet za žene, tvrde stručnjaci, a i istraživanje je potvrdilo da su muškarci koji potencijalnu partnericu drže u neizvjesnosti po pitanju osjećaja bitno privlačniji od onih koji se odmah izjašnjavaju. 

Nedostupnost i misterioznost imaju učinak afrodizijaka jer na taj način budite njen interes za sebe. Sudionice istraživanja podijeljene su u tri grupe i svaka je dobila fotografije muškaraca za koje su trebale reći koliko im se sviđaju. 

Prije nego što su fotografije podijeljene, prvoj je grupi rečeno da se radi o muškarcima koji su za njih rekli da im se jako sviđaju, drugoj grupi da su to muškarci koji su im dali prosječnu ocjenu, dok je trećoj rečeno da se muškarci na fotografijama nisu izjasnili koliko su zainteresirani za njih.

Najviše su reakcija imale žene iz treće grupe koje su neobično privlačili muškarci koji su za njih bili nezainteresirani, pa su znanstvenici zaključili da je igranje skrivača sa stvarnim osjećajima i dalje vrlo učinkovit način privlačenja suprotnog spola. 

24.06.2013. 20:07:00
http://metro-portal.hr/najprivlacniji-su-nezainteresirani-muskarci/78894/