Metro-portal.hr

objavljeno 08.02.2014. 21:36:20
COOL

Najprivlačnije stvari koje rade muškarci, a da to ni ne znaju

Zanimljivo pitanje na Redditu dalo je neočekivanu listu deset stvari koje su ženama najprivlačnije na muškarcima

Vrlo zanimljiva lista
Vrlo zanimljiva lista (Arhiva)

Online ankete nekad znaju rezultirati na prvi pogled čudnovatim listama koje, nakon podrobnog čitanja i razmišljanja, shvatite tek na drugu. Slična je i ova, posljedica pitanja ženskim čitateljima na Redditu: Koje privlačne stvari rade muškarci, a da to niti ne znaju.

Na prvom je mjestu ljubaznost, naročito prema stranim ljudima. Muškarci koji pomažu slučajnim prolaznicima, drže vrata starijoj gospođi i slične stvari pokazuju njihovu dobru osobnost što je ženama najprivlačnija stvar na svijetu.

Slijedi glasan smijeh, zarazan toliko da mu žene ne mogu odoljeti, a na trećem su mjestu, vjerovali ili ne, zasukani rukavi - dosta se žena pali na podlaktice kao muškarci na ženske grudi.

Sanjiv pogled je četvrti, onaj koji obara s nogu u startu, a potom dolazi strastveno branjenje svojih stavova. Dovoljno snažna argumentacije i naročito žar kojim se zalaže za svoje ideje ženama su jako privlačni.

Dugi razgovori su prilično podcijenjeni u današnje doba, ali žene znaju cijeniti inteligentnu razmjenu mišljenja. Za kuhanje se zna da je privlačno, no na ovoj listi je tek sedmo, a na osmom je mjestu kontakt očima, naročito u društvu - kad vidi da birate baš nju, osjeća se posebno. 

Pažljivost se plasirala na deveto mjesto, pomalo iznenađujuće, a Top 10 zatvara zagrljaj s leđa, gesta koja ulijeva sigurnost i povjerenje. 

08.02.2014. 21:36:20
http://metro-portal.hr/najprivlacnije-stvari-koje-rade-muskarci-a-da-to-ni-ne-znaju/83179/