Metro-portal.hr

objavljeno 19.01.2010. 19:13:13
MUŠKARCI ODLUČILI

Najpoželjnija žena 2010. je Emmanuelle Chirqui

Tridesetdvogodišnja glumica izabrana je u anketi web stranice AskMen.com kao žena s najviše kvaliteta koje priželjkuju muškarci

(Wikipedia)

Kanadska glumica Emmanuelle Chirqui izabrana je u godišnjoj anketi za najpoželjniju ženu 2010., a organizatori navode da je jedan od glavnih razloga za to činjenica da se ne pojavljuje često u celebrity časopisima.

Tridesetdvogodišnja glumica, poznata po ulozi u TV seriji "Entourage", u utorak je u anketi "muške" internetske stranice AskMen.com izabrana za ženu s najviše kvaliteta koje muškarci priželjkuju od svojih djevojaka ili supruga.

Prethodne pobjednice godišnjih anketa, koje se provode posljednjih deset godina, bile su među ostalima Katherine Heigl, Beyonce, Jessica Alba i Adriana Lima.

"Ovo je najveći mogući kompliment jer se bira 'potpuna' žena. Ovo me jako ohrabruje i laska", rekla je Chirqui koja je prošle godine bila 12. na listi.

U anketi, u kojoj je sudjelovalo 8 milijuna ljudi, drugo mjesto zauzela je američka manekenka Marisa Miller, a treće britanska glumica Kate Beckinsale. (hina/metro-portal)

19.01.2010. 19:13:13
http://metro-portal.hr/najpozeljnija-zena-2010-je-emmanuelle-chirqui/31009/