Metro-portal.hr

objavljeno 17.09.2012. 14:28:26
PAP 3500

Najpovoljniji Prestigio smartphone stiže na hrvatsko tržište

Prestigio PAP 3500 stiže u studenom na hrvatsko tržište, zajedno s dva jača i veća modela

Dual SIM mobitel znatnih mogućnosti
Dual SIM mobitel znatnih mogućnosti (Prestigio)

Ciparsku tvrtku Prestigio dobro poznajemo po njihovim tabletima i drugim gadgetima. Poznati su po odličnom odnosu cijena/kvaliteta, a sada su napravili i korak dalje.

Njihov najnoviji poslovni potez ulazak je na tržište smartphone mobilnih uređaja. Istina, već postoje deseci i deseci proizvođača širom svijeta i svaki od njih traži svoj dio tržišnog kolača, no u Prestigiu misle kako ima mjesta i za njihove nove smartphone uređaje, te vjeruju da će se dobro prodavati.

Čak tri njihova smartphonea stižu na hrvatsko tržište u studenom ove godine. Zanimljivo, sva tri modela podržavaju Dual SIM, odnosno primaju dvije SIM kartice koje rade istovremeno, a možete ubaciti SIM karticu bilo kojeg operatera jer su oba ulaza otključana. Danas ćemo predstaviti onaj najjeftiniji - model Prestigio PAP 3500.

Radi se o uređaju koji je lijepo dizajniran, kompaktnog je izgleda, a materijali od kojeg su napravljeni prilično sukvalitetni, što možete osjetiti dok ih držite u ruci. Kao procesor ugrađen je Qualcomm MSM7225AA Snapdragon na 1 GHz, dok se za grafiku brine Adreno 200 grafički procesor. Koliko smo ga uspjeli isprobati u nekoliko minuta, sve radi prilično solidno, brzo i glatko bez ikakvih problema.

U ovom smartphoneu pronaći ćete i intuitivno korisničko sučelje, kao i hrpu predinstaliranih aplikacija. Prestigio PAP 3500 je namijenjen korisnicima koji se po prvi puta susreću s Android smartphoneima. Svidjet će se mladima, studentima i školarcima. Zanimljivo, koristi isti hardver kao i LG Optimus L5 ili Sony Xperia Miro. Ima 3,5 inčni ekran (8,9 cm), podržava WiFi i radi na Android 2.3 Gingerbread (navodno nije nadogradiv na 4.0).

Detaljno predstavljanje telefona možete pročitati na racunalo.com

17.09.2012. 14:28:26
http://metro-portal.hr/najpovoljniji-prestigio-smartphone-stize-na-hrvatsko-trziste/73933/