Metro-portal.hr

objavljeno 12.08.2013. 08:30:00
WOW!

Najmoderniji video zid na koncertu Robbie Williamsa

Najveći dio scenografije, ujedno i najmoderniji te produkcijski najzahtjevniji, napravljen je isključivo za Robbijevu Take The Crown turneju

Sprema se sjajan spektakl
Sprema se sjajan spektakl (Adria Entertainment)

Veliki stadionski koncert, uključuje i veliki video zid. Na pozornici Robbija Williamsa će se nalaziti najnoviji i najmoderniji efekti koncertne video produkcije. Video zid nije samo ravna površina već se savršeno uklapa sa scenografijom.

Divovski video zid sastoji se od 48 000 pojedinačnih pixela. Najveći dio scenografije, ujedno i najmoderniji te produkcijski najzahtjevniji, napravljen je isključivo za Robbijevu Take The Crown turneju.

Na pozornici se nalazi 3D konstrukcija s Robbijevim likom. Statua je i vizual na najnovijem albumu, ali i simbol cijele turneje. Tokom koncerta, zbog video efekata i trikova publika ima dojam kao da pred njima, „glavom i bradom", stoji veliki Robbie Williams.

Video majstori se savršeno i točno u pravim sekundama igraju trikovima i mogućnostima koje im pruža moderna tehnologija. Izrada trodimenzionalne konstrukcije te usklađenost s video efektima je bio pravi izazov za koncertnu produkciju. Isključivo za ovu turneju te po prvi puta uspješno je izvedeno. Veliki koncertni spektakli definitivno su i vizualni događaji.

Na dosadašnjim koncertima Robbie je pokazao kako je vratio svoju glazbenu krunu, te vlada pozornicom jednako dobro kao što vlada i glazbenom scenom.

Robbie Williams još nikada nije bio u Hrvatskoj, no priznaje kako je čuo da je Hrvatska zaista lijepa zemlja ta da je također čuo kako su drugi izvođači oduševljeni hrvatskom publikom. Izjavio je kako jedva čeka da održi koncert u Zagrebu te provjeri jesu li Hrvati zaista tako dobra publika.

Glazbenik očekuje puno emocija i energije. Također, obećaje kako će uzvratiti istom količinom emocija i energije zajedno s ogromnom količinom ljubavi i zabave! Od kad je počela turneja Robbie se osjeća odlično te će i u Zagrebu prirediti prvoklasni nastup.

Na dan održavanja ovog velikog ljetnog spektakla, svim posjetiocima će, uz predočenje ulaznice za koncert, biti omogućeno besplatno korištenje javnog gradskog prijevoza / ZET-a (Zagrebačkog električnog tramvaja) na svim linijama. 

U utorak, 13.8.2013., adresa za nezaboravno iskustvo i zabavu s prijateljima na odličnom koncertu je sljedeća: Stadion Maksimir, Maksimirska 128, Zagreb.

Prije Robbija, nastup će održati i sve popularniji Olly Murs. Olly Murs je engleski pjevač i tekstopisac koji se široj javnosti predstavio putem zabavne televizijske emisije The X Factor. Od samih početaka njeguje prijateljstvo s Robbijem Williamsom. Robbie je prepoznao njegov talent te mu je bio gost na jednom od televizijskih nastupa, a kasnije se rodila i suradnja između njih dvojice.

Olly je jedan od najuspješnijih natjecatelja glazbenih TV emisija. Nakon osvojenog drugog mjesta (2009.) objavio je već tri albuma. Sva tri albuma su  odlično prihvaćeni od publike i kritike. Prodao oko 10 milijuna albuma diljem svijeta. Neki od najpoznatijih njegovih hitova koje će otpjevati i na Maksimiru su Heart skips a beat, Dance with me tonight, Thinking of me, Army of two, Troublemaker te najnoviji - Dear Darlin'.

Atmosferu će dodatno zagrijati i hrvatski DJ FILIP JELAŠ. Filip Jelaš do sada je imao nastupe diljem hrvatske i europe na velikim party-ima te ispred velikih glazbenih imena. Atmosferu je zagrijavao prije zagrebačkog nastupa pop dive Beyonce. Među ostala ostala poznata imena s kojima je nastupao ubrajaju se: Naughty By Nature, De la Soul, Dilated people, Brand New Heavies, Db Boulevard, Kurtis Blow... Kao DJ nastupa je u najvećim klubovima poput Villa club Poreč, Lapidarij, Kulušić, Piranha, Gjuro II, Papaya, 5th element, Shamballa, Gallery club, Aurora Primošten, Groove Zagreb. Svoj rad pokazao je i na brojnim radio postajama.

Za Williamsov koncertni spektakl na Maksimiru još uvijek ima ulaznica.

Ulaznice za koncert R. Williamsa dostupne su na svim prodajnim mjestima sistema Eventim, online na www.eventim.hr te u ovlaštenim VIP centrima u svim većih gradovima! VIP je ponosni sponzor koncerta.

Cijene ulaznica su sljedeće:
LOŽA - 999 kn
FAN PIT - 629 kn
STAJANJE -  329 kn

SJEDENJE Zapad dolje - 459 kn
SJEDENJE Zapad gore, Istok, Sjeverozapad dolje - 379 kn
SJEDENJE Sjeveroistok - 279 kn
SJEDENJE Sjever dolje,)- 279 kn - RASPRODANO!
SJEDENJE 4 Sjever gore) - 199 kn - RASPRODANO!

12.08.2013. 08:30:00
http://metro-portal.hr/najmoderniji-video-zid-na-koncertu-robbie-williamsa/79812/