Metro-portal.hr

objavljeno 18.05.2010. 12:27:17
OD IGLE DO LOKOMOTIVE

Najluđi zahtjevi pop zvijezda

Većina rock, hip-hop i pop zvijezda ima standardnu listu zahtjeva za backstage prije i nakon nastupa

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)

One tipično sadrže zahtjeve za hranom i pićem koji se trebaju nalaziti u njihovim prostorijama. Ponekad zvijezde imaju posebne zahtjeve, kao npr. Rolling Stonesi koji traže posebnu prostoriju za biljarski stol, dok Eric Clapton prije izlaska na pozornicu voli zaigrati nogomet pa mu treba prikladan teren.  

8. Dvije kutije kukuruznog škroba - nije jasno zašto na zahtjevu Trenta Reznora iz Nine Inch Nailsa stoji da je to ˝vrlo važno!˝. Dvije kutije bilo kojeg sastojka za kuhanje bez recepta čine se doista bizarnim.

7. Dječje ulje i 24 ruže - svakakve aluzije mogu se dobiti iz ovog zahtjeva repera LL Cool J-a. U redu, možda čovjek ima osjetljivu kožu, ali zašto baš 24 ruže?

6. Puška i udav -  s obzirom da se radi o Motley Crueu, bendu koji je svoju reputaciju izgradio na šokiranju publike i javnosti, ovakvi zahtjevi se još i mogu shvatiti. Nadamo se samo da ne promiču nasilje nad životinjama.

5. Ćelava prostitutka bez zubi - Marlyin Manson je čovjek specifičnog ukusa. Dvije stvari uvijek se nalaze na njegovoj listi zahtjeva: 1. Haribo gumeni bomboni u obliku medvjedića (moraju biti Haribo inače čovjek neće nastupati), te 2. ćelava prostitutka bez zubi, vjerojatno da ga savjetuje u vezi šminke.

4. Soba za perike - tako je, Cher zahtjeva posebnu sobu za njezine perike. I dok plesači dijele otvorene svlačionice, perike imaju svoju posebnu sobu u kojoj se mogu opustiti i uživati u miru. Wtf?

3. Nove daske za wc - neka vam ne padne na pamet ideja da ovu Madonnu pošaljete na wc s korištenim daskama. Ona u svojim listama zahtjeva da sve wc daske u hotelu gdje odsjeda moraju biti potpuno nove.

2. Plastične folije preko svega - tko bi rekao da je Prince toliko osjetljiv na svoju hranu? Prema njegovoj listi zahtjeva s turneje Musicology 2004., sve stvari u svlačionici morale su biti prekrivene plastičnim folijama dok ih on osobno ne otpakira.

1. M&M bez smeđih bombona - može li bizarnije od ovoga? Možda David Lee Roth, vokal hard rock legendi Van Halen, smatra kako su upravo takvi bomboni loš za njegov glas? Službena priča je ipak malo prizemnija. Kako bend tvrdi, ako u njihovoj svlačionici bude takvih bombona to znači da organizator nije pročitao cijelu listu, što opet može značiti da nije pročitao tehničke pojedinosti navedene na listi, a to može utjecati na konačan zvuk benda.


18.05.2010. 12:27:17
http://metro-portal.hr/najludji-zahtjevi-pop-zvijezda/40291/