Metro-portal.hr

objavljeno 18.07.2014. 16:24:00
EH, TI MUŠKI ...

Najljubomorniji su niski muškarci

Ljubomora je nezgodna stvar, a istaživanje je pokazalo da pri odabiru partnera pripazite na visinu upravo iz tog razloga

Niski su muškarci najviše ljubomorni
Niski su muškarci najviše ljubomorni (Shutterstock)

Ljubomora može upropastiti, ali i spasiti svaku vezu ako se prema njoj odnosimo kako treba. Ipak, češće ima razoran učinak, stoga istraživači upozoravaju da pri odabiru partnera trebate pripaziti na jednu neuobičajenu stvar - visinu.

Naime, žene su najljubomornije u slučaju da su vrlo visoke ili vrlo niske i sklone su čestim ljubomornim ispadima koji će vam definitivno zagorčati život. S druge strane, natprosječno visoki muškarci nisu nimalo ljubomorni i spadaju u vrlo poželjne partnere.

>> Zašto ljubomora može biti dobra za brak >>

No, s niskim je muškarcima potpuno drugi slučaj - oni su u prosjeku daleko najljubomornija bića, stoga, ma koliko vam bio sladak i drag, morate se pripremiti na to da ćete objašnjavati svaku sekundu svog života kad niste s njim. 

>> Ljubomora vas zaista može zaslijepiti >>

Žene prosječne visine jednako su poželjni partneri kao i visoki muškarci i s njima nećete imati brige oko ljubomore. Znanstvenici tvrde da je ovakvo ponašanje posljedica evolucije - upravo takve žene i muškarci bili su oduvijek najpoželjniji partneri i nisu imali konkurenciju na koju bi trebali biti ljubomorni.

>> Ljubav i ljubomora istog su kemijskog porijekla >>

Stoga, uvedite još jedan faktor u svoj odabir partnera ....

18.07.2014. 16:24:00
http://metro-portal.hr/najljubomorniji-su-niski-muskarci/86245/