Metro-portal.hr

objavljeno 18.01.2022. 18:01:00
SJAJNO!

Najjednostavniji način detoksikacije je uz pomoć zelene pšenice

Nova godina donosi i nove prilike, započnite ju lakši. Kako? Tijelo nas samo zove na detoksikaciju, prepoznajete li taj poziv?

Mlada zelena pšenica
Mlada zelena pšenica (Arhiva)

Uz mnoštvo siječanjskih naslova kao podsjetnika na detoksikaciju, teško je o tome ne razmišljati. Detoksikacija kao novogodišnja odluka je uvijek dobra, a siječanj idealno vrijeme za čišćenje organizma nakon blagdanskih proslava i obilja. I sada, kada ste se odlučili na detoksikaciju, potrebno je odabrati najbolju metodu i pripravke. Mnoštvo njih preporučuje se kao idealni za čišćenje organizma, ali samo neki su ne samo moćni čistači, nego i hrane organizam. Uz njih možete dosegnuti viši stupanj produktivnosti, energije i vratiti organizam u ravnotežu.

Odgovor potražite u zelenom!

Mlada zelena pšenica se opravdano ističe kao snažan detoksikator. Ova iznimna alkalna supernamirnica čisti organizam i dovodi ga u Ph balans. Njena dodatna snaga leži i u bogatom prirodnom nutritivnom sastavu.

Detoks rituali

U čašu vode dodajte žličicu praha od mlade zelene pšenice i iscijedite sok od pola limuna. Jutra uz ovaj napitak potaknut će vašu probavu, alkalizirati organizam, nahraniti ga nutrijentima, ali i podići energiju. Apsolutno u skladu vašem siječanjskom detoks planu.

Mlada zelena pšenica neokrunjena je siječanjska kraljica

Poznato je da lokalne namirnice imaju snažniju bioiskoristivost za organizam, stoga odaberite mladu zelenu pšenicu Hrvatskog podrijetla. Liquid Sun je pripravak od 100% od mlade zelene pšenice podrijetlom iz Gorske Hrvatske. Uzgaja se na tlu iznimno bogatog mineralnog sastava što ju čini dodatno snažnom jer pšenica ima prirodni potencijal apsorpcije maksimalnog udjela minerala iz tla u kojem raste. Liquid Sun je poseban po tome što se reže i ubire ručno, u fazi kada je biljka na vrhuncu vegetativnog razvoja i kada je koncentracija vitamina, minerala, proteina i klorofila najveća. Naglasak je i na ekološkom uzgoju bez uporabe umjetnih gnojiva, pesticida i herbicida te obradi po metodologiji sirove hrane kako bi se očuvale sve njene vrijednosti, najbliže onima u svježem stanju.

Mlada zelena pšenica ne sadrži gluten

Iako biljka raste iz sjemena žita, list mlade pšenice spada u zelenu povrtnicu s obzirom na to da se ubire u trenutku kad je stabljika visine cca 15 cm i ne sadrži gluten - što je dokazano laboratorijskim analizama i internacionalnim certifikatom. Mlada zelena pšenica dostupna je u prahu, kapsulama te integrirana u krem med. Ovo su moćni saveznici vaših novih zdravih početaka, a možete ih pronaći u ljekarnama, biljnim ljekarnama i ostalim specijaliziranim trgovinama zdrave hrane te web shopu.

18.01.2022. 18:01:00
http://metro-portal.hr/najjednostavniji-nacin-detoksikacije-je-uz-pomoc-zelene-psenice/136064/