Metro-portal.hr

objavljeno 26.11.2010. 17:30:00
PROMAŠAJI

Najgori glazbeni spotovi svih vremena

VIDEO - Neki spotovi mogu pokvariti i najbolje pjesme; pogledajte osam stvarno loših glazbenih spotova

Heidi Montag
Heidi Montag (YouTube)

Svi glazbenici koji drže do sebe moraju imati spotove za svoje pjesme. Osim što se vrte na televiziji, dobri spotovi na YouTubeu dosežu višemilijunski broj klikova i tako pridonose uspjehu izvođača. Spotova je mnogo, a Yahoo!Music je odlučio izdvojiti one najgore. Nisu uključeni stari spotovi zbog nekoć skromnih tehničkih mogućnosti, a izbačeni su i oni koji su snimljeni s namjerom da budu smiješni, poput "Barbie Girl" od Aque.

Beyonce - Deja vu
Palac dolje ovom su spotu dali čak i obožavatelji Beyonce koji su počeli prikupljati potpise za ponovno snimanje videa. U peticiji su napisali da je koreografija "konfuzna i alarmirajuća", kostimi "smiješni", a kemija između Beyonce i Jay-Zja "nepostojeća".


Susan Boyle - Perfect Day
Od Susan Boyle se nikada nisu očekivali uzbudljivi i zabavni spotovi s obzirom da je ona ipak u prvom redu poznata zbog svog glasa. No, spot za pjesmu "Perfect Day", snimljen u maglovitom škotskom nacionalnom parku, u kojem Susan izgleda kao izgubljena članica skupine "Celtic Women", je ipak puno previše tmuran.


Janet Jackson - Just a Little While
Janet Jackson je nakon velikog skandala "nipplegate" na Super Bowlu trebala malo dobrih vijesti. Izdala je album Damita Jo i očekivalo se da će spotom ponovno zastajati na glazbenom nebu kao što je to bio slučaj s "Rhythm Nation" i "Pleasure Principle". No, Janet je snimila ovo:


Michael Jackson - You Rock My World
Kralj popa je obogatio glazbenu industriju s nekoliko fantastičnih, revolucionarnih spotova. S videom za "You Rock My World" nije nastavio pobjednički niz, iako se u njemu pojavio čuveni Marlon Brando.


Vanilla Ice - I Love You
Jednostavno užasno sladunjavo:


NSYNC - I Drive Myself Crazy
Justin Timberlake nije oduvijek bio cool kao danas. S bivšim bendom NSYNC je snimio ovaj bezvezan spot u pidžamama:


Heidi Montag - Higher
Snimanje spota je trajalo 20 minuta i bilo je gotovo besplatno. Rezultat je točno takav - bezidejno valjanje na plaži:


Aaron Carter - That's How I Beat Shaq

Mlađi brat Nicka Cartera iz Backstreet Boysa svojedobno je bio prava teen zvijezda. Danas se bavi bildanjem, a možda ga još uvijek muči ova pjesma.

26.11.2010. 17:30:00
http://metro-portal.hr/najgori-glazbeni-spotovi-svih-vremena/51813/