Metro-portal.hr

objavljeno 26.07.2013. 16:00:00
LOL

Najduhovitiji znakovi horoskopa

Smijeh je lijek za tijelo i dušu, a ako ste u potrazi za duhovitim prijateljem, saznajte prvo što je po horoskopu

Koji je horoskopski znak najduhovitiji
Koji je horoskopski znak najduhovitiji (Arhiva)

Smijeh je vrlo važan dio života i nije nevažno kakav vam je partner po tom pitanju, duhovita osoba ili netko kome je ispričati i vic o plavuši ili Chuck Norrisu pretežak zadatak. 

Stoga, vrijedi znati koji se horoskopski znakovi mogu prepoznati kao duhoviti, kako biste uspješno završili potragu za osobom koja će vas uveseljavati i nasmijavati.

Ovan je prvi znak horoskopa, a usput i jedan od najduhovitijih, vječno spreman na šalu, nikad bez inspiracije. Dobro, Mars ih ponekad odvede na stranputicu pa mogu biti nemilosrdni gadovi, ali svejedno su zabavni. I da, ne podnose šale na svoj račun ...

Bik voli lijepe stvari, ukusnu hranu i dobru zabavu, a njegov je smijeh uvijek zarazan. Šale su dobroćudne i bez loših namjera, sve u svrhu što bolje atmosfere.

Blizanci su po prirodi vedri i veseli, možda i najspremniji na šalu na svoj račun od svih horoskopskih znakova koji rado komentira sve što je zabavno. U svemu traži nešto duhovito, pa nerijetko pronađe veselje i u problemu.

Rak je prilično emotivan koji prefereira specifičan humor s mjerom, a kod njih sve zavisi od rasploženja u kojem se trenutno nalaze. Sve što ima veze s domom, od države preko porodice do majke nisu tema šala za ovaj znak. 

Lav svoj veliki ego stavlja ispred šala i viceva, jer u njegove se ciljeve i uspjeh ne dira, a jednako tako ponašaju se i prema slavnim osobama i političarima, jer smatraju da ih jedini razumiju. 

Djevice imaju stigmu dosadnog znaka, no oni su samo malo previše intelektualni i treba im više vremena i tema za zabavu. Kako se odlično osjećaju na poslu, tamo njihov smisao za humor najviše dolazi do izražaja. 

Vaga je profinjeno duhovit znak koji prihvaća i šalu na svoj račun ako nije prosta i bez stila. Njima je jedina tabu tema ljubav, koja im je previše važna da bi se o njoj zbijale šale. No, za ostalo nema problema, uvijek su spremne za dobar vic. 

Škorpion je na svom području kad na red dođu prosti i crni vicevi, a imaju taj neodoljivi šarm koji će i najvulgarniju šalu pretvoriti u nešto prihvatljivo. Nemaju problema sa šalama na svoj račun, a najdraže su im one o seksu.

Strijelac je toliko vedar i optimističan da bez šala ne mogu, a sjajno je što su otvoreni i veseli, uvijek vedri i spremni na neku dobroćudnu psinu.

Jarac nije previše govorljiv znak, do kad napokon otvore usta, svi oko njih popadaju od smijeha. Cinizam im je zaštitni znak, no svejedno ispaljuju takve bisere koje svi pamte i prepričavaju godinama.

Vodenjak je jedan od najduhovitijih znakova, brzog i eksplozivnog humora, kakav je uostalom i njihov um i jezik. Sve je otvoreno za šalu osim svjetskih problema i gladi, jer tu su osjetljivi.

Ribe preferiraju bezazlen humor, povučen i ne na prvu loptu, kakve su uostalom i same, no ako se pojavi kakva čašica dobrog pića, sipat će šale kao iz rukava i imitirati sve oko sebe.

26.07.2013. 16:00:00
http://metro-portal.hr/najduhovitiji-znakovi-horoskopa/79489/