Metro-portal.hr

objavljeno 27.02.2018. 21:34:00
MA DA?

Najčudniji način za bolji seks i orgazme kod muškaraca

Usprkos ovim dobrim vijestima, te činjenice da se radi i relativno brzom i bezopasnom zahvatu, interes muškaraca za vazektomijom je u opadanju

Za puuuno bolji seks...
Za puuuno bolji seks... (Arhiva)

Vazektomija kao nuspojavu muškarcu ostavlja jači seksualno nagon, jače erekcije, ali i bolje orgazme. Što pak naravno uzorkuje to da ti muškarci imaju više i bolji seksualni život.

Razlog tome prilično je neobična, ali kako navode znanstvenici, nimalo iznenađujuć. Naime, prema njihovim pretpostavkama muškarci su bolji i opušteniji u krevetu jer ne moraju brinuti o tome da će njihove partnerice nakon toga ostati trudne.

"Uspjeli smo dokazati da je zadovoljstvo spolnim činom u muškarca u porastu, dok je kod žene nepromijenjeno", navodi se u istraživanju, "Razlog tome je nedvojbeno nedostatak straha od neželjene trudnoće."

No, usprkos ovim dobrim vijestima, te činjenice da se radi i relativno brzom i bezopasnom zahvatu, interes muškaraca za vazektomijom je u opadanju.

Statistike pokazuju da se tek svaki deseti muškarac zapadnog svijeta odlučuje na vazektomiju. U Velikoj Britaniji pak je zabilježen strelovit pad u posljednjih desetak godina, gdje je s 30 000 zahvata godišnje danas spalo na svega 10 000 vazektomija godišnje.V

Više pročitajte na portalu gentleman.hr

27.02.2018. 21:34:00
http://metro-portal.hr/najcudniji-nacin-za-bolji-seks-i-orgazme-kod-muskaraca/110579/