Metro-portal.hr

objavljeno 19.08.2012. 08:55:00
A TI SI ...!!!

Najčešći razlozi za svađu na godišnjem

Godišnji odmor trebao bi biti upravo to, odmor, no često se pretvara u poligon za svađe

Godišnji je pravi poligon za dobru svađu
Godišnji je pravi poligon za dobru svađu (Shutterstock)

Godišnji odmor zamišljen je kao vrijeme kada pokušavamo napuniti baterije i zaboraviti na posao, no vrlo često se pretvara u pravu noćnu moru. Iscrpljeni i puni stresa dođemo na odredište i, svatko na svoj način, počnemo odmarati.

Muškarci i žene obično imaju različite ideje o tome što koga odmara, pa godišnji odmor postaje odmor iz pakla i poligon za svađe.

Najčešće stvari koje se događaju na godišnjem možda se nikad ne bi dogodile da nije ljeto, sunce i more ... Npr., žene ne bi hodale unaokolo u oskudnim kupaćim kostimima ili bez njih, pa muškarci ne bi pasli očima okolicu, što se suprugama, naravno, nikako ne sviđa. Bilo koja doskočica i ideja kako humorom razvedriti situaciju je promašena u tom slučaju, pokrijte se ušima i oči zakopajte u novine.

Različite ideje o tome što je godišnji najbolje se vide upravo na plaži - žene bi se izvalile i ležale od jutra do sutra, a muškarci nakon prvog dana (i jezikove juhe zbog susjede na plaži koja je svoju savršenu peticu izložila u mini bikiniju ili toplessu) dobivaju mlade na samu ideju sunčanja. Kompromis je ovdje nužan, inače problemi dolaze kao na traci.

Jutarnji i dnevni tipovi također imaju savršene razloge za svađu - netko bi spavao do podneva svaki dan, drugi bi od ranog jutra radio nešto konstruktivno. Rezultat - svakojutarnje urlanje.

Alkohol je priča za sebe, jer nema ništa ljepše od zalaska/izlaska/umetnite svoju omiljenu ispriku/ uz dobro ohlađeno pivce na terasi lokalnog kafića. Kad se uživanje rastegne na par sati i još više piva, uz glavobolju od sunca na pijanoj glavi možete dobiti i još jednu vrelu jezikovu juhu.

Magarci koji njaču u zoru, komarci, muhe i ostala smetala iz životinjskog svijeta, uključujući susjedovog nadobudnog pijetla i prijateljevog psa s apetitom za ... recimo sve na vašem tanjuru samo su još neki u moru razloga za svađu na godišnjem.

Sjetite se svega toga kad planirate godišnji za sljedeću godinu, dobro će vam doći :)

 

19.08.2012. 08:55:00
http://metro-portal.hr/najcesci-razlozi-za-svadju-na-godisnjem/73365/