Metro-portal.hr

objavljeno 03.10.2012. 20:30:00
MITOVI

Najčešće zablude o seksu

Nemojte dozvoliti da vam pune glavu glupostima vezanim za seks, oslobodite se mitova i legendi i uživajte

Dok oboje uživate, sve je u redu
Dok oboje uživate, sve je u redu (Arhiva)

Internet, bapske i birtaške priče puni su savjeta i "istina" o seksu kojih bi se "trebalo pridržavati". Kako je većina toga čista glupost, navest ćemo najčešće mitove i legende kojih se ne trebate pridržavati.

Normalan seks je svaki seks između dvoje odraslih koji nije kažnjiv po zakonu. Dok i jedna i druga strana uživaju i nemaju problema, dopušteno je sve, a to što vam govore drugi, zaboravite odmah.

Koliko god filmovi promicali spontani seks kao najbolji, ako pokušate to napraviti u liftu ili na nečijem kuhinjskom stolu s gostima u drugoj sobi mogli bi naletjeti na probleme koji će vam nabiti takvu traumu da nećete pomisliti na seks mjesecima. S druge strane, ako napravite neku vrstu labavog rasporeda, bit ćete napaljeni baš u pravom trenutku ...

Broj seksualnih odnosa tjedno još je jedan mit koji, više li manje, potiču proizvođači kondoma ne bi li povećali prodaju. Tko se seksa dva puta tjedno, blago njemu ... u ova luda vremena i tri puta mjesečno je odlično.

Bez obzira što vam rekli, sperma ima jako malo kalorija, tako da pri oralnom seksu slobodno usrećite muškog partnera tim činom, naravno, jedino u slučaju da u tome nalazite nešto dobro, inače nemojte ni pokušavati. Legenda da ako volite svog partnera trebate to napraviti je samo legenda ...

Kondomi su relativno sigurna zaštita, ako kupite neke kvalitetne, koristite pravu veličinu i stavite ga ispravno. U suprotnom, imate problem .

Kako znati je li žena napaljena? E, pa ako mislite da mora dolje biti mokra do koljena, varate se. To ovisi o danu ciklusa, dojenju, trudnoći i malom milijunu faktora tipa prehlade, temperature, lijekovima koje pije ... Znači, ako nije, to je najvjerojatnije iz nekog od navedenih razloga, ne zato što vi nemate pojma što radite.

Prvi seks je najmistificiraniji pojam o kojem se raspreda na sve strane. Jedino pravilo je - napravite to s osobom koja će vas tretirati kao ravnopravnog partnera, a ne komad mesa. Sve ostalo je čista tehnika.

03.10.2012. 20:30:00
http://metro-portal.hr/najcesce-zablude-o-seksu/74178/