Metro-portal.hr

objavljeno 18.01.2014. 23:01:00
MMM

Najčešće seksualne fantazije žena

Naravno da i žene imaju svoje maštarije vezane za seks, pa ako do sada niste znali koje su, evo najčešćih, razmislite ... :)

O kakvom seksu maštaju žene
O kakvom seksu maštaju žene (Arhiva)

O muškim se seksualnim maštarijama zna gotovo sve, jer su tema kojom se istraživanja i mediji bave oduvijek. No, ženske seksualne maštarije ostajale su uvijek nekako ispod nišana, djelomično zbog srama, djelomično zbog položaja žene u društvu.

Moderno je doba donijelo emancipaciju žena u raznim oblicima, pa na kraju i 50 nijansi sive koje su prodane u desecima milijuna primjeraka, što je jasno pokazalo da ženski intimni život u njihovim glavama izgleda prilično zanimljivo. 

Tako je seks sa strancem jedna od najčešćih seksualnih maštarija gotovo svake žene, a psiholozi to tumače željom za potpunim opuštanjem, pa čak i s osobom koju će vidjeti samo jednom u životu. 

Na veselje muškaraca, grupni seks gotovo jednako priželjkuju i žene i da, naravno, u to su uključeni i žensko-ženski odnosi. Da, žene sanjaju o intimnim odnosima s drugom ženom, i to ne baš rijetko. 

Žene sanjaju i o seksu u kojem vode glavnu riječ i dominiraju nad muškarcem, nije im mrska ni lagana borba za dominaciju s muškarcem koja na kraju završti dominacijom muškarca, a u snovima nemaju ništa protiv ni seksa u javnosti. 

No, sve te maštarije ne znače nužno da bi žene stvarno to i napravile, već na taj način, kao uostalom i muškarci, makar na trenutak imaju potpunu kontrolu u svom zamišljenom svijetu. Želite li da taj svijet postane stvaran? Pitajte dragu o čemu sanja i pokušajte joj to ispuniti, pa ćete vidjeti ...

18.01.2014. 23:01:00
http://metro-portal.hr/najcesce-seksualne-fantazije-zena/82787/