Metro-portal.hr

objavljeno 17.12.2013. 23:02:00
EHH ...

Najčešće muške pogreške u seksu

Kad analizu napravi agencija za ugovaranje spojeva, prilično je zanimlijvo vidjeti što su oni zaključili na temelju tisuća anketiranih korisnika

Greške dovode do ovoga ...
Greške dovode do ovoga ... (Arhiva)

U čemu muškarci najčešće griješe u seksu? Pitanje je zanimljivo svima, a odgovor je pokušala doznati agencija za spojeve Victoria Milan koja je ispitala preko četiri tisuće svojih korisnica kako bi doznala nekoliko glavnih problema.

Odgovori su zanimljivi, a prvi je da muškarci nisu kavaliri. Par sitnica, u muškim očima, poput čitanja poruka u krevetu, seksa u čarapama, otimanja pokrivača ili grickanje u krevetu žene tumače kao nepoštovanje i seks više nije ni čaroban ni zabavan. Budite kavalir bez obzira na to koliko dugo ste zajedno.

Narcisoidnost je također vrlo visoko na listi nepoželjnog ponašanja u krevetu, pa kad se muškarac fokusira jedino na svoje zadovoljstvo, nema velike šanse za dobar seks, a ni za dugu vezu ili brak.

Ništa bolje ne prolazi ni prostačenje, jer žena mora voljeti takve stvari da bi ih mogla podnositi. Nedostatak kreativnosti i mašte jednako snažno ide ženama na živce, pa s takvima strpljenja baš i nemaju.

I da, predigra nije ona usputna "Draga, idemo u krevet", pa onima koji su to tako zamišljali uskoro ostaje jedino zamišljanje da kraj njih netko leži dok grle jastuk ... 

17.12.2013. 23:02:00
http://metro-portal.hr/najcesce-muske-pogreske-u-seksu/82232/