Metro-portal.hr

objavljeno 29.05.2013. 23:01:00
E, DAA ...

Najčešće greške koje žene rade u krevetu

Problem nije u samim ženama nego u njihovom shvaćanju muškog stava prema seksu

Samo malo više razmišljanja i sve će biti u redu
Samo malo više razmišljanja i sve će biti u redu (Arhiva)

Najveća greška koju možete napraviti u krevetu je da pretpostavljate da postoji zajednički nazivnik za baš sve stvari koje muškarci rade u krevetu, što prema seksologinji Tracy Cox sprječava žene da više uživaju u seksu, a posljedično i njihov partner.

Fama o tome da muškarci uvijek žele seks odnosi se na tinejdžere, pa ako imate takve ideje, promijenite ih pod hitno. Muškarci, vjerovali ili ne, često razmišljaju i o drugim stvarima i nisu vibratori koji se pale na gumb.

Tradicionalan odgoj kriv je za drugu grešku, a ta je razmišljanje da je seks gotov kad je muškarac gotov. Nažalost, ima i dosta muškaraca koji se slažu s tim, no pravi muškarci nikad neće ostaviti ženu nezadovoljenu. Prema tome, ako vam muškarac razmišlja na ovaj način, krenite s hitnim preodgajanjem.

Muškarci isto tako žele seks zbog bliskosti i emocija, a ne zbog mehaničkih kretnji koje završavaju orgazmom. Muškarci, zapravo, misle da vam daju nešto lijepo kad predlažu seks, pa kad shvatite da muški mozak tako funkcionira, neće više biti problema. 

Za kraj, kad vam muškarac u dugoj vezi ili braku predloži promjene u seksualnoj rutini, to ne mora nužno značiti da vas vara, puno je vjerojatnije da je upravo obrnuto, da voli vas i želi malo začiniti stvari kako bi ostalo tako.

29.05.2013. 23:01:00
http://metro-portal.hr/najcesce-greske-koje-zene-rade-u-krevetu/78423/