Metro-portal.hr

objavljeno 27.02.2019. 15:31:00
ABI

Najbrže do liječnika

U Hrvatsku stigla platforma Abi – u samo nekoliko minuta do odgovora liječnika na pitanja o vašem zdravlju

Abi zna puno
Abi zna puno (Arhiva)

Trebam li ići kod liječnika? Koliko li ste se samo puta to zapitali? Pitajte Abi! Nakon Njemačke, Italije, Španjolske, Portugala, Francuske i Velike Britanije, inovativna platforma Abi koja u potpunosti transformira pristup profesionalnoj zdravstvenoj zaštiti, stigla je i u Hrvatsku.

S ciljem omogućavanja jednostavne i pristupačne medicinske skrbi svima i sprječavanja gužvi u čekaonicama zdravstvenih ustanova, Abi su osmislili digitalni ekspert Kim-Fredrik Schneider i liječnik Victor Vicens i osnovali start up tvrtku Abi Global Health sa sjedištem u Dublinu.

Ovu izuzetnu platformu koju pokreće umjetna inteligencija i koja nudi brzu pomoć stvarnih i stručnih hrvatskih liječnika o zabrinutostima vezanim za zdravlje i pitanjima koja ne zahtijevaju fizički pregled, iznimno je lako i jednostavno koristiti.

Abi možete pristupiti pomoću uobičajenih aplikacija za razmjenu poruka koje već koristite, kao što su Facebook Messenger, Viber, SMS i Skype. Svi dostupni liječnici imaju dozvolu i registrirani su u zemlji prebivališta.

Abi ima misiju eliminirati neučinkovitosti i prepreke pristupu zdravstvenoj zaštiti, uštedjeti vrijeme, novac i spasiti živote. 

Pitajte Abi: https://hr.abi.ai

27.02.2019. 15:31:00
http://metro-portal.hr/najbrze-do-lijecnika/117154/