Metro-portal.hr

objavljeno 08.03.2016. 11:23:00
NE ZABORAVITE

Najbolji poklon za Dan žena - ljubavni romani

Kad krenete kući s posla, sigurno ćete stati kupiti cvijeće svojoj dragoj - a uz to će odlično pristajati i poneki ljubavni roman

Idealan poklon za Dan žena
Idealan poklon za Dan žena (Naklada Neptun)

Ljubavni romani vratili su se na sredine polica knjižara, nakon što su godinama tavorili na rubnim mjestima i zabačenim dijelovima kioska - zato što su postali bolji.

Nova generacija spisateljica sve češće je na naslovnicama, a to se naročito odnosi na nove zvijezde ljubavnih romana - Tessu Dare, Sabrinu Jeffries, Courtney Milan i Annu Campbell koje izdaje mlada i propulzivna Naklada Neptun.

Sljedbenice Jane Austen svojim su romanima vratile magiju regency perioda, no uz začine koji dobro pristaju novom dobu i promiču snažne junakinje koje se ne boje svoje seksualnosti.

Stoga, nema boljeg poklona za Dan žena, uz obavezan buket, od povijesnog ljubavnog romana, a mi vam ovdje predstavljamo neke:

Noć predaje, Tessa Dare - Dobro došli u Vretenastu Uvalu, prelijepo primorsko mjestašce s čistim morskim zrakom kamo krhke djevojke dolaze na oporavak, no muškaraca u najboljim godinama... nema ni za lijek. Ili možda ipak ima? 

Tjedan dana za ljubav, Tessa Dare - čini se da dvoje ljudi u tjedan dana uistinu mogu nabasati na sve probleme ovoga svijeta. I možda, samo možda, i na... ljubav. 

U prinčevoj postelji, Sabrina Jeffries - prvi roman iz vruće serije o tri nestašna polubrata. Otac kraljevske krvi odrekao se sve trojice, no oni sklapaju tajni savez koji će im pomoći da ostvare sve svoje želje... uključujući i osvajanje žene svoga života. 

Kako udovoljiti princu, Sabrina Jeffries - vatrena priča o jednom od trojice polubraće koju plemstvo nerado prihvaća u svom društvu i njegovoj prilično neočekivanoj strastvenoj vezi. 

Rat vojvotkinja, Courtney Milan - Minerva Lane tiha je djevojka s naočalama kojoj na balovima nitko ne prilazi, no ona želi da tako ostane zauvijek. Razlog je jednostavan - kad je posljednji put bila u središtu zbivanja, sve je pošlo po zlu ...

Sedam noći u olujnom zamku, Anna Campbell - Sidonie Forsythe morala je pristati na strašnu sudbinu kako bi pokušala spasiti život svoje sestre - zloglasni razvratnik obilježen strašnim ožiljcima uzet će njezinu čednost iza debelih zidova zamka Craven tijekom sedam noći grijeha ...

Ponoćni poljubac, Anna Campbell - Genevieve Barret sjajna je znanstvenica koja zna čuvati tajne, jer svoje znanstvene radove uvijek potpisuje imenom svoga oca. Varka uspijeva sve do trenutka kad šarmantni provalnik pokuša ukrasti njezin tajnoviti dragulj Harmsworth ...

Blagdanske novele, Tessa Dare i Anna Campbell - dvije novele smještene u božićnu noć tijekom koje se komplicirani odnosi još više kompliciraju ... ili ipak konačno rješavaju?

Knjige potražite u svim knjižara Tisak Media, Algoritam Profil Mozaik i Školske knjige, kao i na kioscima Tiska! 

08.03.2016. 11:23:00
http://metro-portal.hr/najbolji-poklon-za-dan-zena-ljubavni-romani/96884/