Metro-portal.hr

objavljeno 02.07.2016. 21:58:30
POGODITE

Najbolji ljubavnici su ipak ...

Ako želite seks, prije nego što se bacite s partnerom na posao, provjerite gdje i o što radi, jer neki poslovi doista obećavaju savršenstvo

Što rade muškarci koji su najbolji u seksu?
Što rade muškarci koji su najbolji u seksu? (Arhiva)

Muškarce u krevetu određuje i njihov posao, pokazuje anketa provedena među udatim ženama o seksualnom životu s partnerima, uzimajući u obzir njihov posao.

Na vrhu liste tako su se smjestili umjetnici. Čak 100 posto njih upušta se u predigru prije seksa, a čak 73 posto u potpunosti seksualno zadovoljava svoje supruge.

Za umjetnost zadovoljavanja žena postoji i stručno objašnjenje. "Ako jedna osoba ima tako puno kreativnosti u sebi, onda je za očekivati da će tako kreativna biti i u seksulanom odnosu", pojašnjava seksologinja Nataša Barolin Belić. "Ako su to neki umjetnici koji rade rukama i nešto modelairaju možda će im te ruke biti jako aktivne i u intimnom činu", dodaje seksologinja.

Na ženskoj bi listi dobro kotiraju inženjeri arhitekti. Čak njih 92 posto redovito prakticira predigru, a dvostruko će češće od ostalih u seks uvesti razne igračke.

Svi hvalospjevi kada je u pitanju oralni seks - idu prijevoznicima mehaničarima .Barem kad se pita 61 posto njihovih supruga.

Snage, ako je suprugama vjerovati, nemaju baš menadžeri. Oni se najviše vole maziti.

Kreativnost je na nekoj srednjoj vrijednosti kod uniformiranih muškaraca. A žene im najviše zamjeraju to da čak njih 25 posto preskače predigru.

Dotjerani, točnije poslovni muškarci u odijelima, kaže anketa, zadovoljili su tek 56 posto svojih supruga.

Najmanje aktivni, prema suprugama iz ankete, su IT-evci. Oni, čini se, više vole maziti računalo nego vlastitu partnericu. Ili recimo to ovako - oni više vole miša nego mačkicu.

Oni najmanje misle na oralni seks - čak 31 posto to nikad ne čini. A i najmanje je vjerojatno kako će udovoljiti ženi ako je ona ta koja želi seks. Ako želite seks, prije nego što se bacite s partnerom na posao, provjerite gdje i o što radi. Neki poslovi doista obećavaju savršenstvo. 

02.07.2016. 21:58:30
http://metro-portal.hr/najbolji-ljubavnici-su-ipak/98911/