Metro-portal.hr

objavljeno 03.09.2013. 20:01:00
LOOL

Najbolji komplimenti za muškarce

Osim što, naravno, vole čuti da su bogovi ljubavi u krevetu, ima još par stvari koje su kao najljepša muzika muškom uhu

Što sve paše muškom uhu
Što sve paše muškom uhu (Dreamstime)

Kako komplimenti utječu na muškarce? Pozitivno, vjerovali ili ne, pa tako možete slobodno svom dragom reći da je pravi vrag u krevetu, jer će ga potaknuti da bude još bolji i vještiji što vam, sigurni smo, neće smetati.

Naime, muškarci jednostavno moraju znati da su potrebni ženama, pa s užitkom pomažu u stvarima koje žene ne mogu napraviti same. Ako im uz to kažete da ne znate kako bi uopće živjele bez njih, dobili ste pravu malu vrijednu pčelicu.

Naravno, ne nasjedaju na komplimente tek tako, jednostavno i na prazne riječi, treba s njima provoditi vrijeme i dati im da osjete vašu pažnju i ljubav, onda će vam jesti iz ruke. 

Jednako dobar kompliment je kad se muškarcu kaže da je dobar u onome što radi, jer vole čuti kako im se netko divi i, opet, rade još bolje ne bi li ponovno čuli tu slatku muziku za svoje uši. 

Za kraj - ako stvarno više ne možete komplimentirati njegovu izvedbu u krevetu jer ste iscrpili sve adute ili nisu baš opravdani, recite mu da je zgodan. To će ga opet natjerati da se pokaže u krevetu ...

03.09.2013. 20:01:00
http://metro-portal.hr/najbolji-komplimenti-za-muskarce/80237/