Metro-portal.hr

objavljeno 27.10.2010. 17:58:49
NATJECANJE

Najbolji hrvatski frizeri na SP-u u Parizu

Tijekom tri dana Svjetskog prvenstva natjecatelji će pokazati svoje vještine i znanje u više od 40 natjecateljskih disciplina

Frizerka
Frizerka (Cropix)

Hrvatska frizerska reprezentacija, u organizaciji Ceha frizera i kozmetičara Hrvatske obrtničke komore (HOK), sudjelovat će 7. i 8. studenog na Svjetskom prvenstvu frizera i kozmetičara u Parizu ("OMC Hair World Championships of Beauty"), izvijestili su iz HOK-e.

Hrvatske boje branit će muški i ženski frizeri, koji su ostvarili najbolje rezultate na državnom prvenstvu frizera i kozmetičara, održanom krajem svibnja 2009. u Šibeniku.

>>Najluđe frizure svijeta

Tako su na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu svoj nastup osigurali Zdravka Bulović, Blaženka Špoljar, Zdravko Cedli, Dario Sabo, Katarina Spajić i Mateja Vrdoljak.

Natjecatelji će nastupiti u tri natjecateljske kategorije - individualnoj i to za vjenčanu frizuru te u ekipnim kategorijama, moda na dugoj kosi i u tehničkoj kategoriji za juniore.

Tijekom tri dana Svjetskog prvenstva, oko 2.000 natjecatelja iz više od 50 zemalja, pokazat će svoje vještine i znanje u više od 40 natjecateljskih disciplina. Nastup hrvatske frizerske i kozmetičarske reprezentacije u Parizu realiziran je uz potporu Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva i Hrvatske gospodarske komore.(hina/metro-portal)

27.10.2010. 17:58:49
http://metro-portal.hr/najbolji-hrvatski-frizeri-na-sp-u-u-parizu/50393/