Metro-portal.hr

objavljeno 16.09.2010. 16:04:20
AMBICIOZAN START

Najbolji europski vaterpolist Vanja Udovičić potpisao za Mladost

Vanja Udovičić jedan je od najboljih svjetskih vaterpolista s kojim Mladost ove sezone želi doći na vrh Hrvatske i Europe

Vanja Udovičić
Vanja Udovičić (Ranko Šuvar/Cropix)

Vanja Udovičić, najbolji igrač Europskog prvenstva u Zagrebu i kapetan srpske vaterpolske reprezentacije, potpisao je danas pristupnicu za Mladost. Ugovor je potpisan na godinu dana s mogućnošću produženja, a o financijskim uvjetima ugovora u Mladosti nisu htjeli govoriti.

"Ovo je za mene veliki izapov jer sam došao u najtrofejniji klub na svijetu. Gdjegod sam igrao, uvijek sam želio biti prvi, pa naravno da ću to nastaviti i u Mladosti", kazao je 28-godišnji Udovičić koji je tijekom svoje uspješne karijere igrao u najvećim klubovima: Partizanu, Jadranu iz Herceg Novog, te Possilipu i Pro Reccu.

>> Fenomenalna Hrvatska prvak Europe u vaterpolu

Dovođenjem jednog od najboljih svjetskih varterpolista u svoje redove Mladost je najavila da će se ove sezone ravnopravno boriti za naslov prvaka u Jadranskoj i kasnije Hrvatskoj ligi s dubrovačkim Jugom i riječkim Primorjem, a kako je Udovičić već prijavljen i za ovogodišnju Euroligu, Mladost će biti jedan od favorita za osvajanje tog najtrofejnijeg klupskog natjecanja u vaterpolu.

Dopredsjednik Mladosti Boris Labar izrazio je zadovoljstvo u ime Upravnog odbora što su u vrlo kratkom roku uspjeli dovesti najboljeg slobodnog igrača na svijetu. "Uz naših pet rereprezentativaca i mlade igrače mislim da imamo kadar koji može osvojiti prvenstvo i kup Hrvatske, plasirati se na Final Four i tamo pobijediti Pro Recco, zadnji Vanjin klub", kazao je Labar. (hina/metro-portal)

16.09.2010. 16:04:20
http://metro-portal.hr/najbolji-europski-vaterpolist-vanja-udovicic-potpisao-za-mladost/48088/