Metro-portal.hr

objavljeno 07.11.2021. 09:01:00
SAVJETI :)

Najbolja biljka za žensko zdravlje

Ime šatavari znači lijek za stotinu bolesti, a često je se opisuje i kao biljku koja posjeduje stotinu muževa zato što ima pomlađujući učinak na ženske reproduktivne organe

Šatašvari
Šatašvari (Arhiva)

Zbog ljekovitih svojstava kojima je bogata bere se već tisućama godinama diljem Himalaje, Šri Lanke i Indije, a u ajurveda ovu biljku preporučuje za liječenje brojnih ženskih tegoba, ali i želučanih, živčanih i probavnih tegoba.

Pomlađujući učinak

Ime šatavari znači lijek za stotinu bolesti, a često je se opisuje i kao biljku koja posjeduje stotinu muževa zato što ima pomlađujući učinak na ženske reproduktivne organe.

Šatavari je veliki dar ženama, a posebice zbog pomlađujućih karakteristika koje savršeno djeluju na ženske organe. Šatavari se koristi za liječenje vrata maternice, prijetećeg pobačaja, gubitka libida, bolesti rodnice, neplodnosti, vaginalnih infekcija i kod problema u menopauzi.

Čudotvorna biljka

Ova čudotvorna biljka održava zdravi PH rodnice, hormonalnu ravnotežu te regulira ovulacije i menstruacije, ublažava bol i kontrolira gubitak krvi tijekom mjesečnice i uklanja simptome predmenstrualnog sindroma kao što su grčevi, razdražljivost i nadutost.

Sve savjete pročitajte na blogu zenskisvijet.com

Piše: Ana Zibar/zenskisvijet.com
07.11.2021. 09:01:00
http://metro-portal.hr/najbolja-biljka-za-zensko-zdravlje/135018/