Metro-portal.hr

objavljeno 06.04.2008. 22:34:54
Zlato, srebro...

Nagrade za hrvatske inovatore

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (AFP)

Hrvatski  inovatori uspješno su nastupili na upravo završenim svjetskim salonima - osvojili su 32 nagrade na Međunarodnom salonu industrijskog vlasništva ‘Arhimed’ u Moskvi, a 26 na Međunarodnom salonu inovacija, novih tehnologija i proizvoda u Ženevi.

U Moskvi su hrvatske inovacije nagrađene s osam zlatnih i pet srebrnih nagrada, četiri diplome ruskog patentnog ureda ‘Ruspatenta’, koje se dodjeljuju umjesto brončanih nagrada, te 15 posebnih nagrada, a u Ženevi sa sedam zlatnih, devet srebrnih i četiri brončane medalje te šest posebnih nagrada.

Bravo!Inovatori su osvojili 32 nagrade na salonu industrijskog vlasništva ‘Arhimed’ u Moskvi i 26 nagrada na Međunarodnom salonu inovacija. 

Nositelji zlatnih odličja iz Moskve su Ivan Jakobović, Nenad Matković, Štefica Kojić, Ivan Jurčević, Ivan Vican, Zvonko Habuš, Carola Bukša i Tomislav Barbarić. Zlato u Ženevi osvojili su Zoran Maksan, Ruđer Inovacije d.o.o., Rade i Dragica Nekić, Željko Zajec, Đuro Horvat, s dvije inovacije i Petar Kunić. Za inovacije su zainteresirani i mnogi poslovni ljudi.  (METRO)

06.04.2008. 22:34:54
http://metro-portal.hr/nagrade-za-hrvatske-inovatore/5432/