Metro-portal.hr

objavljeno 27.04.2013. 14:26:00
NAMJEŠTALJKA

Nađen dio zrakoplova koji je udario u tornjeve WTC-a

Nevjerojatno je da se nakon dvanaest godina kraj islamskog centra blizu Ground Zero pronađe dio aviona

Jednako vjerodostojno kao i putovnica svojevremeno
Jednako vjerodostojno kao i putovnica svojevremeno (Arhiva)

Newyorška policija priopćila je u petak da je pronašla dio jednog od zrakoplova koji je 11. rujna 2001. udario u zgrade Svjetskog trgovinskog centra.

Komad metala duljine oko metar i pol i širine oko metar koji na sebi ima vidljivu oznaku Boeinga i serijski broj, pronađen je u srijedu između dvije zgrade u New Yorku, tri bloka dalje od Ground Zeroa, mjesta na kojem su se nalazili tornjevi blizanci, kazala je policija.

Jedna od njih je zgrada islamskog centra oko koje su se vodile žestoke rasprave jer su protivnici smatrali da ona ne smije biti izgrađena tako blizu mjesta na kojem su se nalazili srušeni tornjevi blizanci. Policija je ogradila područje i kazala da će ga istražiti radi eventualnih ljudskih ostataka.

Nacionalni odbor za sigurnost prometa utvrdit će radi li se o dijelu leta United Airlines Flight 175 ili American Airlines Flight 11.

Nakon potpuno nejasnog bostonskog cirkusa, nova igrarija iz kuhinje Obaminih vlasnika, jer pomisliti da je moguće da toliko komad aviona leži par stotina metara od ruševina WTC-a je jednako pametno kao i vjerovati u poštenje i integritet hrvatskih političara.

27.04.2013. 14:26:00
http://metro-portal.hr/nadjen-dio-zrakoplova-koji-je-udario-u-tornjeve-wtc-a/77825/