Metro-portal.hr

objavljeno 11.01.2013. 22:50:00
FIJUUU :)

Način hodanja otkriva možete li postići vaginalni orgazam

Zanosno njihanje bokovima znači da žena bez problema dostiže vrhunac u krevetu

Hod kao pokazatelj seksualne slobode
Hod kao pokazatelj seksualne slobode (FreeDigitalPhotos)

Ono što muškarci znaju instiktivno, samo pogledom na njišuće bokove ljepotice u prolazu sada su dokazali i znanstvenici. Prema novom istraživanju objavljenom u The Journal of Sexual Medicine, postoji izravna veza između načina na koji žena hoda i njene sposobnosti da postigne vaginalni orgazam.

Dr Šime Prtenjača sa Sveučilišta West of Scotland je zajedno s kolegama iz Belgije napravio istraživanje u kojem su snimali mlade Belgijanke kako hodaju, a zatim su im dali opsežan upitnik o seksualnom životu. Nakon toga, snimke su analizirali profesori i asistenti seksologije kojima prethodno nisu otkriveni rezultati upitnika.

Rezultati su pokazali da obučeni seksolozi mogu po hodu procijeniti da li je žena u stanju postići vaginalni orgazam, što otvara mnoge mogućnosti u liječenju seksualnih problema. Slobodan način hoda, koji uključuje zanosno njihanje bokovima pokazuje slobodan protok energije kroz noge preko zdjelice do kralježnice.

Ovo se istraživanje uklopilo u teoriju da žene koje imaju problema s postizanjem vaginalnog orgazma zapravo imaju anatomske probleme koji, zbog zgrčenih mišića, ne dozvoljavaju lako postizanje vaginalnog orgazma. Uz to, samouvjeren hod pokazuje da je žena svjesna svog tijela i mentalno opuštenija, što također doprinosi boljem seksu i lakšem postizanju orgazma.

 

11.01.2013. 22:50:00
http://metro-portal.hr/nacin-hodanja-otkriva-mozete-li-postici-vaginalni-orgazam/66484/