Metro-portal.hr

objavljeno 30.08.2010. 14:48:01
ZNAČAJNA UŠTEDA

Nabavite školske knjige na online Burzi udžbenika

CARNet poziva učenike i roditelje da nabave i ponude školske knjige na Burzi udžbenika i tako uštede nešto novca u kućnom budžetu

Burza udžbenika
Burza udžbenika (Sandro Lendler/Cropix)

Povodom skorašnjeg početka nove školske godine aktivirana je online Burza udžbenika, izvijestila je danas Hrvatska akademska i istraživačka mreža CARNet koja poziva učenike osnovnih i srednjih škola te njihove roditelje da nabave školske udžbenike na adresi portala http://burza.skole.hr.

Portal za razmjenu udžbenika omogućava komunikaciju između učenika koji žele ponuditi svoje korištene udžbenike i učenika kojima ti udžbenici trebaju, a osim jednostavne nabave školskih knjiga i sve potrebne opreme, kao prednost burze ističe se značajna ušteda.

Specifičnost Burze udžbenika je popis svih hrvatskih škola i razreda te informacije o tome točno koje naslove je koji razred koristio prošle školske godine. Na temelju tog popisa korisnik automatski može vrlo jednostavno izraditi popis udžbenika koje nudi.

Naslovi unutar Burze udžbenika se biraju iz popisa udžbenika koje je odobrilo Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa. Online Burza udžbenika razvijena je na inicijativu tog ministarstva, u suradnji s CARNetom. (hina/metro-portal)

30.08.2010. 14:48:01
http://metro-portal.hr/nabavite-skolske-knjige-na-online-burzi-udzbenika/47026/