Metro-portal.hr

objavljeno 29.11.2019. 12:01:00
SJAJNO!

Na Velesajmu se otvara najveći family entertainment centar u Europi

Novi family entertainment centar će nositi naziv Amazinga, a bit će lociran na Zagrebačkom velesajmu, u paviljonima 35 i 36 s ukupnom površinom od 12.000 indoor i 18.000 outdoor kvadrata

Amazinga je - amazing!
Amazinga je - amazing! (Amazinga)

Zagreb će početkom prosinca dobiti najveći family entertainment centar u Europi, a s njim i stotinjak novih radnih mjesta na pet minuta od centra grada!

Riječ je o mega projektu grupe koja je prije osam godina na Zagrebačkom velesajmu osnovala Karting Arenu, a prije tri godine Escape Room Arenu. Obje su atrakcije izrasle u najveće u svom segmentu na hrvatskom tržištu, a ekspanzija označava početak novog poglavlja u evoluciji obiteljske zabave.

Novi family entertainment centar će nositi naziv Amazinga, a bit će lociran na Zagrebačkom velesajmu, u paviljonima 35 i 36 s ukupnom površinom od 12.000 indoor i 18.000 outdoor kvadrata, što ga čini najvećim u Europi!

Osim po kvadraturi, Amazinga će biti najveći family entertainment centar u Europi i po broju atrakcija, kojih će biti preko 20!

Uz karting i escape room, među atrakcijama će biti i spektakularni trampolinski park od 1.800 kvadrata, ujedno i prvi trampolinski park u Hrvatskoj, laser tag, axe throwing, zidovi za penjanje te virtual reality (VR) park, a za najmlađe puzavci, mini go-kart staza, adventure park i ninja poligon.

U sustavu Amazinge bit će otvoreno nekoliko novih kafića, pizzerija i restoran, a centar već sada traži zaposlenike za pedesetak atraktivnih radnih mjesta.

Osim izvrsne prometne povezanosti, Amazinga svojim budućim zaposlenicima nudi konkurentna osobna primanja, bonuse za ostvarene rezultate i beskrajnu zabavu!

Traže se zaposlenici svih profila, od nezaposlenih do studenata ili dokazanih profesionalaca, koji su spremni za novi izazov u karijeri.

Zainteresirani svoje prijave mogu poslati preko web stranice amazinga.fun/poslovi

29.11.2019. 12:01:00
http://metro-portal.hr/na-velesajmu-se-otvara-najveci-family-entertainment-centar-u-europi/122209/