Metro-portal.hr

objavljeno 30.09.2011. 12:40:03
SKOK PO IDEJU

Na Velesajmu počinju Dani vjenčanja

Na Zagrebačkom velesajmu počinju osmi "Dani vjenčanja" na kojima će bit održane modne revije vjenčanica i muških odijela, s preko 150 izlagača

Fotografija vijesti

Manifestacija "Dani vjenčanja 2011." danas na Zagrebačkom velesajmu (ZV) otvara svoja vrata mladencima i svim zainteresiranim posjetiteljima, a u tri dana, do 2. listopada, popratit će je mnogobrojne priredbe.

Na osmim "Danima vjenčanja" bit će održane modne revije vjenčanica i muških odijela, s preko 150 izlagača, nagradne igre s bogatim nagradnim fondom te tradicionalni projekti "Budi mladenka" i "Naj par".

Posebno iznenađenje bit će večerašnja Humanitarna gala modna revija na kojoj će se, uz glazbeno-zabavni program, u La Perlinim kreacijama i vjenčanicama slavne Vere Wang pistom prošetati poznata imena iz hrvatskoga medijskoga, manekenskog i estradnog života.

I ove godine "Dani vjenčanja" imaju humanitarni karakter te će se sredstva prikupljena na Humanitarnoj gala modnoj reviji kao i dio prihoda od ulaznica donirati Kliničkom bolničkom centru Zagreb za kupnju dječjeg kolonoskopa.

Organizator, Paneno projekt, ističe i ovogodišnju suradnju "Dana vjenčanja" i "Fashion.hr-a" koji se u istom terminu održavaju na Zagrebačkom velesajmu, tako da će posjetitelji moći posjetiti oba događanja po promotivnoj cijeni.

30.09.2011. 12:40:03
http://metro-portal.hr/na-velesajmu-pocinju-dani-vjencanja/63813/