Metro-portal.hr

objavljeno 24.11.2016. 18:02:00
STVARNO?

Muški odjevni predmeti koji izluđuju žene

Postoje neki odjevni predmeti koje muškarci nose, a koji se ženama ne sviđaju, pa makar ih na sebi imao i najzgodniji muškarac na svijetu

Što muškarci ne bi trebali nositi :)
Što muškarci ne bi trebali nositi :) (Arhiva)

Muškarci i moda rijetko idu u istu rečenicu, pa ne čudi da ima nekih odjevnih predmeta koje muškarci nose na užas ljepšeg spola kojima se diže kosa na glavi. 

Dakle, ovdje je deset takvih odjevnih predmeta, pa vi ipak malo razmislite prije nego što to obučete na sebe ...

Japanke - neovisno tko ih nosi, i muškarci i žene, japanke su rezervirane samo za plažu i ništa više. U urbanom okruženju, na asfaltu, naprosto ne izgledaju prirodno.

Majice sa sloganima ili glupim šalama - majica sa sloganom više izgleda kao reklama, a ne kao odjevni predmet, a to nije najbolji način za privlačenje ženske pažnje. Bolja je opcija nošenja jednostavne, a kvalitetne majice, nego one koja je praktički očajnički pokušaj da vas ljudi primijete, kako god.

Perlice i dizajnerski nakit - nošenje previše nakita nikad nije dobro, bez obzira činili to muškarci ili žene. Jedan do dva kvalitetna i lijepa dodatka dovoljna su vam za dobar izgled. Nemojte pretjerivati.

Predubok V izrez na majici - umjeren V izrez pridonosi muškom seksipilu i odaju dojam muškarca sa stilom, ali pretjerano dubok izrez naprosto izgleda jeftino i vulgarno.

Preuske hlače - nema ništa loše u užim hlačama, ali kad one počnu biti nalik na tajice, tad znate da ste pretjerali. Nemojte to nositi.

Prsluk od odijela u kombinaciji s pamučnom majicom - navedenu kombinaciju muškarci često znaju nositi ne bi li se istaknuli u masi. Nažalost, većini je žena ona potpuno neprivlačna, a često je i samo - smiješna. Prsluk od odijela isključivo se treba nositi u kombinaciji s - odijelom.

Remeni s velikim kopčama ili zakovicama - remen s velikom kopčom, pun zakovica ili logom definicija je zastarjelog trenda. Bolje je uložiti novac u kvalitetan i jednostavan kožni remen, koji će ispuniti svoju osnovnu funkciju - držati vam hlače.

Roza odjevni predmeti - ženama je često teško objasniti zašto ne vole muškarce koji nose rozu boju, ali to je naprosto tako.

Vrlo kratke kratke hlačice - bermude su u redu, dok god su dužine koljena ili centimetar - dva iznad. Nošenje bilo kakvih hlača kraćih od toga ženama je potpuno neshvatljivo i krajnje neprivlačno.

Vrećasto odijelo - odijelo je najelegantniji i najseksi dio muške garderobe. Govorimo, ipak, o dobro skrojenom odijelu po mjeri muškarca. Vrećaste hlače i sako naprosto neće poslati istu poruku, nego ćete djelovati smiješno.

24.11.2016. 18:02:00
http://metro-portal.hr/muski-odjevni-predmeti-koji-izludjuju-zene/101515/