Metro-portal.hr

objavljeno 20.09.2018. 20:01:00
ZNATE LI?

Muške karakteristike koje su privlačne ženama

Tajna privlačnosti je ipak u nekim karakternim osobinama koje su vidljive u onim malim, svakodnevnim situacijama kad se od muškarca ne očekuje da bude heroj, nego - čovjek

Ako želite ovakvu reakciju žena...
Ako želite ovakvu reakciju žena... (Arhiva)

Muškarci se žele svidjeti ženama, to je sto posto sigurno, a za to su spremni u nekim situacijama napraviti i nevjerojatne stvari...

No, ako pitate stručnjake, tajna privlačnosti je ipak u nekim karakternim osobinama koje su vidljive u onim malim, svakodnevnim situacijama kad se od muškarca ne očekuje da bude heroj, nego - čovjek.

Pa, evo pet karakteristika koje vam definitivno trebaju

Fleksibilnost - sposobnost da se nosi s (ne)očekivanim promjenama i pravovremeno reagira na njih moćan je „afrodizijak" jer njome muškarac ženi daje do znanja da je jak i stabilan.

Obzirnost - najbolje se vidi u sitnicama koje često zanemarujemo, poput otvaranja vrata ili prepuštanja sjedala u javnom prijevozu starijim osobama. Tu su, naravno, i oni puno veći i važniji potezi. 

Samopoštovanje - za razliku od egoista, muškarac s ovom osobinom je skroman i nećete od njega čuti samohvalu. Uvijek će se ponositi dobro odrađenim poslom dok će onaj loše napravljen odmah pokušati ispraviti. Muškarac koji poštuje sebe, ženi pokazuje da će i nju tretirati s poštovanjem.

Samorefleksija - žene bježe od muškaraca koji misle da znaju baš sve. Bez obzira na to o kojem se aspektu života radi, muškarac koji ne preispituje vlastite postupke zato što misli da nema što naučiti na svojim greškama nije osoba koja ulijeva povjerenje. 

Sigurnost - muškarac koji je siguran u sebe nije se nužno oslobodio svih kompleksa, ali on definitivno nema namjeru dopustiti da oni utječu na to kako se odnosi prema ženama,

20.09.2018. 20:01:00
http://metro-portal.hr/muske-karakteristike-koje-su-privlacne-zenama/114459/