Metro-portal.hr

objavljeno 17.02.2021. 21:01:00
HE HE

Muškarcima nije zanimljivo sve u seksu...

Radi se o tome da oni tijekom seksa ne primjećuju neke stvari koje ženama smetaju, pa ne bi bilo loše da ljepši spol zapamti o čemu se radi

Pa nije baš da gledaju...
Pa nije baš da gledaju... (Arhiva)

Seks je sjajna stvar, no žene ga ponekad baš i ne vole, blago rečeno. Naime, vjerovali ili ne, u ovoj situaciji su zbunjeni i neshvaćeni . muškarci.

O čemu se radi? Jednostavno, radi se o tome da oni tijekom seksa ne primjećuju neke stvari koje ženama smetaju, pa ne bi bilo loše da ljepši spol zapamti o čemu se radi.

>> Ženske greške koje mogu pokvariti seks >>

Ne smetaju im, recimo, kapljice znoja, koje inače baš i ne vole, ali ove su pune feromona i dodatno ih napaljuju, kao ni one male dlačice koje žene u tom trenutku izluđuju, a one njemu ne predstavljaju nikakav problem.

Jedanko tako, muškarcima prištići na licu ne znače apsolutno ništa, jer njihove oči počivaju na glavnoj nagradi - cijelom golom tijelu, grudima, međunožju ... a par prištića, pa taman bili i prilično veliki, neće primjetiti.

>> Najveći ženski problemi za vrijeme seksa >>

Ne zanima ih ni izraz lica kad žena doživi orgazam, jer im nije smiješan nego predstavlja znak trijumfa - uspjeli su napraviti ono što su željeli, pa osim ako ne urlate tako da vam već policija kuca na vrata, neće im zasmetati ni glasnoća vaših uzdaha

Stoga, cure, samo se opustite...

17.02.2021. 21:01:00
http://metro-portal.hr/muskarcima-nije-zanimljivo-sve-u-seksu/130447/