Metro-portal.hr

objavljeno 02.11.2012. 16:20:00
BOME ...

Muškarcima je rođenje djeteta najsretniji trenutak u životu

Iako im osmijeh na lice svakoga dana mogu izmamiti sve stvari koje nisu vezane uz kuću, rođenje djeteta je ipak najsretniji trenutak u životu muškarca

Muškarci su najsretniji kad im se rodi dijete
Muškarci su najsretniji kad im se rodi dijete (Arhiva)

Sreća je relativna stvar, no ipak postoje neki trenuci u životu koji su svima jednako dragi, pokazalo je istraživanje na tisuću ljudi koje je proveo britanski brand odjeće Jacamo. Muškarci su izjavili da su najsretniji u dobu od 37 godina, a kao najsretniji trenutak života 43 posto ispitanika naveo je rođenje djeteta. 

U dobi od 37 godina muškarci se osjećaju najbolje jer imaju obitelj i prijatelja, a odgovori za najsretniji trenutak života možda će nekoga i iznenaditi, no to se može pripisati muškom običaju skrivanja osjećaja. 

Nakon rođenja djeteta dolazi vjenčanje s 35 posto odgovora, a uobičajenom stereotipu muškarca odgovara tek treći odgovor po brojnosti, osvajanje Lige prvaka u nogometu od strane omiljenog kluba za koji navijaju.

No, muškarce jako vesele svakodnevne stvari koje gotovo sve nisu vezane uz kuću i obitelj kao što je čitanje novina na miru, nova odjeća, novi gadget, kava ili piće s prijateljima i odličan rezultat na video igricama.

02.11.2012. 16:20:00
http://metro-portal.hr/muskarcima-je-rodjenje-djeteta-najsretniji-trenutak-u-zivotu/74656/