Metro-portal.hr

objavljeno 05.10.2012. 09:55:00
DRAGI, TI SI ...

Muškarci vole komplimente

Muškarci sipaju komplimente unaokolo, no i njih povremeno treba pohvaliti kako bi se osjećali bolje

Muškarac koji dobiva komplimente je zadovoljan i samopouzdan
Muškarac koji dobiva komplimente je zadovoljan i samopouzdan (Shutterstock)

Žene vole primati komplimente, no kako pokazuje istraživanje koje je objavio Daily Mirror, ni muškarci nisu imuni na njih, dapače. Komplimenti im podižu samopouzdanje i jačaju ego, pa stručnjaci preporučuju da svom partneru povremeno uputite kakvu lijepu riječ.

Komplimenti, naravno, trebaju biti iskreni, a dobar početak je pohvala izgleda ili radnih sposobnosti. Također, ne treba se stidjeti pohvaliti muškarca nakon seksa, reći mu da vam se sviđa kako to radi i da ste uživali.

Vrijedi i zahvaliti kad popravi računalo ili veš mašinu, objasni vam nešto što niste razumjeli, a naročito je važno reći mu svaki puta kada ga poželite, jer muškaci na taj način zadovoljavaju potrebu da se osjećaju potrebnim.

Kad se dobro obuče i sredi za izlazak, kompliment bi morao stići, a nije loše i obratiti malo više pažnje kad govori o poslu, jer mu tada zapravo treba podrška koju neizravno traži na taj način, pa budite pažljivi i recite mu da dobro radi svoj posao. Naravno, ako to stvarno mislite.

Na taj ga način nećete razmaziti ili nešto slično, jednostavno ćete s par sitnica podići svom muškarcu samopouzdanje, a on će to znati uzvratiti kad bude potrebno.

05.10.2012. 09:55:00
http://metro-portal.hr/muskarci-vole-komplimente/74198/