Metro-portal.hr

objavljeno 06.01.2014. 20:01:00
HE HE

Muškarci se s prijateljima trebaju nalaziti dva puta tjedno

Ne sumnjamo da će dobar broj muškaraca staviti ovaj članak u svoje favorite, kako bi im uvijek bio pri ruci kad zatreba ...

Pivo s dečkima za zdravlje
Pivo s dečkima za zdravlje (FreeDigitalPhotos)

Napokon smo našli informaciju koju su željno čekali svi naši muški čitatelji - druženje s muškim prijateljima na pivici je dobro za zdravlje, štoviše, profesor Robin Dunbar sa znamenitog Oxforda preporučuje ga barem dva puta tjedno.

Profesor nema ništa protiv razgovora s partnericom i vjeruje da su dobri i korisni, no pivce i razgovor s dečkima ne može nadmašiti ništa, pa ni lijekovi, jer muškarci koji imaju i privatni društveni život su zdraviji i lakše se oporavljaju od bolesti.

Stvar je u čvrstim vezama koje se, kod muškaraca, obično uspostavljaju raznim aktivnostima, od redovitog igranja nogometa do odlaska na pivo navečer.

Kako bi se ti ljekoviti odnosi ne bi razvodnili i izgubili svoju blagotvornu snagu, profesor Dunbar tvrdi da je izuzetno važno održati to prijateljstvo aktivnim na način da se nalazite dva puta tjedno i radite nešto zajedno s bliskim prijateljima. 

Stoga, dragi čitatelji, ako još niste odredili noć za izlaske s dečkima ili kartanje, krajnje vam je vrijeme ako mislite na svoje zdravlje ...

06.01.2014. 20:01:00
http://metro-portal.hr/muskarci-se-s-prijateljima-trebaju-nalaziti-dva-puta-tjedno/82559/